Καφέ Ζαχαροπλαστείο Pleasure στην Κοζάνη: 25 γλυκά χρόνια δίπλα σας…



Τίποτα πιο δυνατό από μία γλυκιά συνήθεια

Όταν η ζάχαρη συναντά το βούτυρο και τα υπόλοιπα αγνά και φρέσκα υλικά, γίνεται η πιο γλυκιά συνήθεια.

“Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε έναν γλυκό πειρασμό από το ζαχαροπλαστείο PLeasure”

Ένας νέος και ανανεωμένος χώρος στην Κοζάνη, ήρθε για να βάλει το πιο γλυκό κομμάτι στη ζωή σας.

Το ζαχαροπλαστείο Pleasure, με 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γλυκού, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1002″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ένας πρωινός καφές, συνοδευόμενος από πεντανόστιμα βουτήματα και στη συνέχεια το μεσημέρι μια βάφλα ολοκληρώνουν κατά το ήμισυ την ημέρα, ενώ το απόγευμα ξεκινάει η νέα στιγμή της ημέρας με έναν απογευματινό καφέ και μια εξαιρετική πάστα.

Γενέθλια, γιορτές, αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις, καθώς και κάθε είδους εκδηλώσεις που αποτελούν τις στιγμές που θέλετε να γίνουν το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας!

Με σεβασμό στον πελάτη, με αυστηρούς κανόνες υγιεινής, ποιοτικά υλικά και αγάπη για το γλυκό, το ζαχαροπλαστείο Pleasure στέκεται δίπλα σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας.

Στην καρδιά του κέντρου, τίποτα καλύτερο από ένα γλυκό διάλειμμα με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί η ζωή είναι στιγμές και οι στιγμές πρέπει να αποτελούνται από δυνατές μνήμες!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1008″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Καφέ Ζαχαροπλαστείο Pleasure
Μ. Αλεξάνδρου 51, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461029279
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Καφέ Ζαχαροπλαστείο Pleasure στην Κοζάνη: 25 γλυκά χρόνια δίπλα σας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.