Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φ. Κεχαγιά «Δύναμη Προοπτικής» ο Αθανάσιος Παπαβασιλείου



Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «Δύναμη Προοπτικής» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Κεχαγιά, θα είναι ο Αθανάσιος Παπαβασιλείου, του Κωνσταντίνου και της Ελένης, γεννηθείς στην Κοζάνη, κάτοικος Κοζάνης.

Εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον κλάδο της Πληροφορικής, νυν Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης από το 2017 έως και σήμερα.

Διετέλεσε στο παρελθόν, Διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, Υποδιευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης, Εξωτερικός επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Ερευνητής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Δυτικής Μακεδονίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Εκπαιδευτής ΤΠΕ και Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών.

Πέραν των βασικών σπουδών, Ηλεκτρολόγου-Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά, στην Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, στα Συστήματα Υπολογιστών και δεκάδες επιμορφώσεις. Την παρούσα περίοδο συνεχίζει τη διεύρυνση των γνώσεων στους τομείς, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Ηγεσίας & Διοίκησης στην Εκπαίδευση.

Συγγραφέας τριών βιβλίων στη Σχεδίαση μέσω Υπολογιστή, (Computer Aided Design) και δεκάδων εκπαιδευτικών & επιστημονικών συγγραμμάτων, δεκατρία εκ των οποίων έχουν δημοσιευτεί ως πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά παγκόσμιων συνεδρίων.

Μέλος των παγκόσμιων οργανισμών, IEEE (International Electrical & Electronic Engineerorganization), ACM (Association for Computing Machinery), EURO (Association of European Operational Research Societies), μέλος της ένωσης Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (Ε.Π.Υ.) και εθελοντής Διασώστης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παράρτημα Κοζάνης.

Άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και σε διαδικασία εκμάθησης της Ιταλικής.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με χορούς λάτιν, εκπαιδευτικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής και με έντονα σπορ, έχοντας επίσημη πιστοποίηση εκπαιδευτή αεροβικής γυμναστικής (Zumba & Tumbao), με ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα και συμμετοχή σε ανάλογες περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η σελίδα του κ. Παπαβασιλείου στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.