Το στοίχημα της Ημέρας: Άντε και καλό Πάσχα… να έχουν!



Μόνο έτσι θα σας κέρδιζαν, ήταν ολοφάνερο! Μα τι πήγανε και κάνανε στη Γαλλία, ρε παιδί μου. Να… ξεστήσουν έτσι το ματς; Στο παιχνίδι κι αυτά, όπως πληρωνόμαστε με τις υποψίες, δεχόμαστε και τις ήττες. Πρώτη στραβή μετά από πολλούς μήνες.

Προσέξτε όμως, δεύτερη δεν θα συγχωρέσω. Ερχεται Πάσχα και ο κόσμος έχει έξοδα.

Germanos: Μια εβδομάδα πριν το Πάσχα, ήρθε η ώρα σιγά σιγά να πάμε προς Ελλάδα μεριά, γιατί δύο χρόνια χωρίς κατσικάκι δεν γίνεται. Στην υπόλοιπη Ευρώπη το Πάσχα είναι αυτό το Σ/Κ, εξού και το περίεργο πρόγραμμα σε πολλά πρωταθλήματα.

Journalist: Να τα λέμε δυο μας, μέχρι να τελειώσουν οι άλλοι τις σημερινές στήλες. Για πες, κανένα σημείο θα δώσεις;

Germanos: Εκ πρώτης όψεως το πρόγραμμα δεν μοιάζει ιδιαίτερα καλό, όμως πάντα… ξεζουμίζοντας , κάτι βρέθηκε.

Ισπανία

 

Journalist: Αμα… ξεζούμισες, θέλω ένα από τα ειδικά που πας και ανακαλύπτεις

Germanos: Στους Ισπανούς ψάχνω ειδικό στοίχημα που να δίνει τη Λεγκανιες να σκοράρει σκοράρει λέιτ γκολ, είτε στο πρώτο ημίχρονο μεταξύ 40 και 45 είτε στο τέλος μετά το 85’, αν το βρείτε παίξτε το. Η Λεγκάνιες είναι η ομάδα με τα περισσότερα λείτ στην Ισπανία.

Journalist: Στο 1.85 το γκολ μετά το 72:00. Στο 2.65 μετά το 81:00 έχει ο κύριος Stoiximan. Σου κάνουν;

Germanos: Ωραίο το 2,65, το παίζεις και έχεις ήδη εξτρά λεφτά να παραγγείλεις το κοκορέτσι για την άλλη Κυριακή.

Prosv: Εμενα μου φαίνεται μεγάλο και το 2.50 της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Εϊμπαρ. Η τελευταία έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα και το διπλό είναι ψηλά, επειδή η Ατλέτικο δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο. Αλλά δεν νομίζω να αδιαφορήσει από τόσο νωρίς η ομάδα του Σιμεόνε.

Ιvic: Σαν να είναι μεγαλούτσικο και το 7.00ρι της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο “Μπερναμπέου”. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως περιμένει να λήξει η σεζόν, κάνοντας αγγαρεία στα τελευταία παιχνίδια, ενώ συνεχίζει να έχει σημαντικές απουσίες. Η Μπιλμπάο είναι σε φόρμα, έχει το ύψος να της βάλει δύσκολα και αν της κάτσει το παιχνίδι να αποδράσει με αποτέλεσμα.

Γαλλία

 

Journalist: Γαλλία έχουμε τίποτα αυτή την εβδομάδα;

Germanos: Στο Στρασβούργο – Μονπελιέ κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλά γκολ, το over2,5 μόνο του πληρώνει 2,20, ενώ αν το «τραβήξουμε περισσότερο και πάμε σε 3,5 τότε πληρώνει 3,80. Επίσης, μήπως η στέψη του πρωταθλητή πάρει και άλλη παράταση; Βγάζει κούραση και ντεφορμάρισμα η Παρί και απέναντι στη Μονακό σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο.

Prosv: Να προσθέσω την πολύ δυνατή φιλία των προπονητών στο ματς Στρασβούργο-Μονπελιέ και να τονίσω πως αυτή που έχει ανάγκη τη νίκη είναι η Μονπελιέ. Θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ το Στρασβούργο έχει ήδη πετύχει αυτό τον στόχο μέσω της κατάκτησης του Λιγκ Καπ.

Ιvic: Η αλήθεια είναι πως δεν δείχνει να χαρίζεται, αλλά ίσως κόντρα στην Μονπελιέ να κάνει μία εξαίρεση.

Journalist: Mε over 1,5 γκολ Μονπελιέ στο 3.00 καλύπτω άπαντες. Στη Betshop το βρήκα.

Αγγλία

 

Journalist: Τόση ώρα και δεν έχετε κάνει αναφορά στα μεσοβδόμαδα

Germanos: Επανάληψη του προημιτελικού θα έχουμε στην Αγγλία, με τη Σίτυ να υποδέχεται τη Τότεναμ. Τα 11άρια ξεφεύγουν και δεν έχουν λογική, αφού όλοι είδαμε πως η Τότεναμ μπορεί να παίξει στα ίσα τη Σίτυ. Ειδικά μετά την απογοήτευση της Σίτυ, το διπλό φαντάζει ακόμα πιο value.

Prosv: Μιας και αναφέρθηκες στα μεσοβδόμαδα, να πω ότι ολοένα και προς τα κάτω η εικόνα της Γιουνάιτεντ. Βάζω εδώ το 3.15 του άσου της Εβερτον και αναρωτιέμαι. Να βάλω στην κουβέντα και το over στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ ή το 1.70 είναι πολύ χαμηλό για τα γούστα σας;

Ivic: Εμένα δεν με ψήνει κάτι ιδιαίτερα. Βολικό μοιάζει το “Χ” στο Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον, αλλά έχουμε… καεί εσχάτως από βολικές ισοπαλίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ σ’ αυτήν την κατηγορία…

Ελλάδα

 

Journalist: Ελλάδα να μιλήσει μόνος του ο τροπαιούχος!

Ivic: Στέψη στην Τούμπα (λογικά). Θαρρώ πως ο ΠΑΟΚ θα μπει δυνατά για να δώσει μία έξτρα πινελιά στο πανηγυρικό κλίμα που θα επικρατεί. Κάτι σε 2-0 ημίχρονο μου βγαίνει, δεν είναι καθόλου απίθανο, κόντρα στον απογοητευμένο και αδύναμο Λεβαδειακό. Στο 2.35 το «-1,5 χάντικαπ του άσου στο πρώτο ημίχρονο».

Ιταλία

 

Journalist: Ρίξε και την κλασσική σου περιγραφή στην Ιταλία και φύγε!

Ivic: Οποιος βρει πόσες τελικές προσπάθειες είχε η Αταλάντα απέναντι στην Εμπολι κερνάω σοκολατάκι . Αντε, θα το αποκαλύψω, γιατί δεν θέλω να σηκωθείτε από το μεσημεριανό τραπέζι και να ψάχνετε σαν… παλαβοί. Είχε.. 47 (!) τελικές προσπάθειες και 18 εντός εστίας και έμεινε στο 0-0. Απίστευτο; Και όμως. Πόσο δύσκολο είναι να βάλει στη Νάπολι ότι έχασε απέναντι στην Εμπολι; Μία Νάπολι που δεν παίζει καλά τελευταία και κουβαλά απογοήτευση την αποκλεισμού από το Γιουρόπα Λιγκ. Στο 4.20 πληρώνω για να μάθω…

Prosv: Στο λαιμό μου έχει κάτσει αυτή η Νάπολι, από εκείνο το 1-1 με την Τζένοα, παίζοντας ένα ημίχρονο με δέκα. Θα σας έλεγα και για το διπλό της Ρόμα, αλλά τραυματίστηκε ο Ντε Ρόσι. Ο άνθρωπος δηλαδή που δίνει προσωπικότητα στη φετινή ομάδα.

Germanos: Στην Ιταλία η Πάρμα με τον τρόπο που παίζει μπορεί το over2,5 απέναντι στην Μίλαν, κάτι που πληρώνει 2,10. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα δεν με εμπνέει ώστε αν επιλέξω κάτι. Κοίταξα λίγο την Φροζιζόνε μέσα στο Κάλιαρι, όμως κάτι με χαλάει.

Γερμανία

 

Journalist: Αμα σε χαλάει άστο. Πες Γερμανία και ετοίμασε βαλίτσα γιατί σε περιμένει το κατσικάκι.

Germanos: Αρχικά μου φαίνεται τεράστιο το 19,00 του διπλού της Βέρντερ, μιλάμε για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Από την άλλη όμως έχουμε μια Μπάγερν που θέλει να κάνει το απόλυτο μέχρι το τέλος για να πάρει το πρωτάθλημα. Στο Λεβερκούζεν δεν ξέρω κατά πόσο η Μπάγερ μπορεί να δίνεται τόσο φαβορί από την στιγμή που η ίδια είναι σε μέτρια κατάσταση και από την άλλη η Νυρεμβέργη είναι ανεβασμένη (τρία ματς αήττητη) και παίζει το «είναι» της.  Δεν πάει εύκολα το χέρι πάντως , αφού οι Φράγκοι δεν έχουν νίκη φέτος εκτός έδρας. Στο Βερολίνο πάντως μπορούμε να κυνηγήσουμε ένα «εξάρι», αυτό το Ανόβερου. Η Χέρτα ανακοίνωσε ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ντάρνταϊ, με την ομάδα να μετράει πέντε σερί ήττες και να παίζει απαίσιο ποδόσφαιρο. Το Ανόβερο θα τα παίξει όλα για όλα, αφού το -7 από την Στουτγάρδη πρέπει να μειωθεί, αλλιώς θα μιλάνε για θαύμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Ιδανικός αντίπαλος για το Ανόβερο, που όμως εκτός έδρας να τονίσουμε ότι δεν πείθει, έχοντας μηδέν νίκες. Κάποτε όμως σπάνε όλα τα μηδενικά.

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 546,3 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: – μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 546,3

 

Πρόταση τριημέρου:

204 21:00 Στρασβούργο – Μονπελιέ over 1,5 Μονπελιέ (3.00)1 επί 6.7 μονάδες

21/4 19:30 Βιγιαρεάλ – Λεγκανές over 0,5 81’-λήξη (2.65) επί 7,6 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 532 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.