9 ακόμη υποψηφιότητες της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» για τις εκλογές του Μαΐου



Η ομάδα των υποψηφίων της Δημοτικής Κίνησης συνεχίζει για διευρύνεται με στόχο την συνέχιση του έργου που ξεκίνησε το 2014. #βάλαμε_τα_θεμέλια #χτίζουμε_το_αύριο

Οι υποψηφιότητες είναι:

Βακουφτσής Κωνσταντίνος
Δημόσιος υπάλληλος


Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1972. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με ειδικότητα Μηχανολόγος Μηχανικός. Είναι κάτοχος παιδαγωγικής επάρκειας από Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και Μεταπτυχιακού (Π.Μ.Σ. ) με τίτλο “Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και Διαχείριση Ενέργειας στα κτίρια”. Από το 2017 είναι Δ. Υπάλληλος στα Ε.Α.Κ.Θ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.


Δεσποτίδης Κωνσταντίνος του Αθανασίου
Αρχιτέκτονας Μηχανικός


Γεννημένος το 1957. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και κάτοχος Μεταπτυχιακού σε θέματα Περιβαλλοντικού σχεδιασμού Πόλεων και κτιρίων. Κατέχει μελετητικό Πτυχίο Γ’ Τάξης στην κατηγορία μελετών 6 και Γ Τάξης στην κατηγορία μελετών 7. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με Γραφείο Μελετών σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη από το 1981 και με αντικείμενο τις μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Είναι ενεργειακός Επιθεωρητής-Μελέτες Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων. Ήταν μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας το 2012. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Κοζάνης (2014-2016) και Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού-Προγραμματισμού & Πολεοδομίας (2016-2018). Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Καραδαλή, Αρχιτέκτονα Μηχανικό (ΑΠΘ) και πατέρας τεσσάρων υιών.


Ζαγάρας Θύμιος
Οικοδόμος- Αγρότης


Ο Θύμιος Ζαγάρας γεννήθηκε το 1967 στην Άνω Κώμη και από το 2002 κατοικεί στον Κρόκο Κοζάνης. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κοζάνης. Δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Κώμης, στον Γυμναστικό Σύλλογο Ελίμειας και στην Οικολογική Κίνηση Κοζάνης. Από το 2014 μέχρι το 2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αιανής- Ελίμειας. Είναι παντρεμένος με την Γκουντούλα
Καλλίνω και έχει μία κόρη, την Αλεξάνδρα.


Λαβαντσιώτης Γιώργος
Ελεύθερος επαγγελματίας


Ο Γιώργος Λαβαντσιώτης, του Κυριάκου και της Χρυσούλας, γεννήθηκε στο Αννόβερο της Γερμανίας το 1976 και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Επί 20 έτη δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της εστίασης. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014, Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης.


Λιάκος Ευθύμιος (Θέμης)
Οικονομολόγος


Γεννήθηκε το 1980 στην Κοζάνη. Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά συστήματα από το πανεπιστήμιο του Bradford (UK) & στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης & Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Διετέλεσε Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής του δήμου Κοζάνης, Πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, της Οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής Ποιότητας ζωής του Δήμου Κοζάνης, καθώς και μέλος του συλλόγου «Φίλοι της Jazz” στην Κοζάνη. Αποτελεί ενεργό μέλος της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις», από την ίδρυση της & δημοτικός σύμβουλος από το 2014.


Μιχαηλίδης Ιωσήφ (Σάκης)
Μηχανοτεχνίτης


Γεννήθηκε το 1965 και ζει στην Ποντοκώμη. Είναι Πρόεδρος της Ποντοκώμης από το 2011. Διετέλεσε Ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντοκώμης και ενεργό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου. Είναι Μηχανοτεχνίτης. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.


Μάι – Παναγιωτίδου Μαγδαλένα (Μάγδα)
Ελεύθερη επαγγελματίας


Γεννήθηκε στο Λούμπλιν της Πολωνίας, μεγάλωσε στη Γερμανία και από το 1996 ζει και απασχολείται ως γεωργοκτηνοτρόφος στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης. Μιλάει Πολωνικά και Γερμανικά. Από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασής της στην Ελλάδα ανέπτυξε κοινωνική δράση. Είναι ταμίας του Ποντιακού μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Δημητρίου-Ρυακίου, καθώς και μέλος της Ακαδημίας Ελλησπόντου «Ηρακλής Δρεπάνου». Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.


Σιαμπανόπουλος Γιώργος
Ελεύθερος επαγγελματίας
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε


Ο Σιαμπανόπουλος Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη και έχει καταγωγή από το Χρώμιο Κοζάνης. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα των αρωματικών φυτών στην οικογενειακή του επιχείρηση που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Χρωμίου, με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία Σιδερίτη. Επίσης, είναι μέλος εταιρίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με φωτοβολταϊκά συστήματα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Ηρακλείου.
Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2010, ως υποψήφιος του συνδυασμού ‘Κοζάνη τόπος να ζεις’ με επικεφαλής τον Λευτέρη Ιωαννίδη. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον ίδιο συνδυασμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης. Από το 2016 είναι πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μεριμνάς και εντεταλμένος σύμβουλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κοζάνης. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Χρωμίου ‘Η Ρωμιοσύνη’.


Τσούλη Ελισσάβετ (Βέτα)
Νοσηλεύτρια (Ασφαλιστικό ΔΕΗ)


Είναι εργαζόμενη ως νοσηλεύτρια στο Ασφαλιστικό της ΔΕΗ Α.Ε. Πρώην μέλος στο κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Ένωση». Ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αποκλειστικών Νοσοκόμων Κοζάνης. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ελλησπόντου. Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αγώνα των εργαζομένων Νοσηλευτών και λοιπών Υγειονομικών στην ΔΕΗ, ενάντια στην παράνομη 4ωρη απασχόληση. Πρώην μέλος του πρότυπου Πολιτιστικού Συλλόγου ΖΕΠ. Έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλές κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.