Υψικάμινος Πτολεμαΐδας: Μια μέρα για τον Χρήστο Κατσίνα…



Ο Χρήστος Κατσίνας εκτός από πρώην μέλος του Δ.Σ. και στην συνέχεια ενεργό μέλος της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ, υπήρξε για όλους φίλος ξεχωριστός. Η παρουσία του στο φεστιβάλ είναι έντονη ακόμα και μέσα από την απουσία του.

Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ, οργανώνει στην μνήμη του, δύο εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο που αγάπησε και επένδυσε τα τελευταία χρόνια της καριέρας και της ζωής του, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Στις 14.00 το μεσημέρι Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την παιδιατρική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, και δίνουν χρώμα και χαμόγελο σε μια πτέρυγα, που ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες πρέπει να βλέπουν όλοι την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Μικροί μαθητές ζωγράφισαν και χαρίζουν έργα μικρών διαστάσεων και οι τοίχοι της παιδιατρικής κλινικής αλλάζουν όψη.

Στις 14.30 το μεσημέρι, προς τιμή του Χρήστου Κατσίνα η διοίκηση του Νοσοκομείου δίνει στην πτέρυγα Νεφρού, το όνομά του. Ένα τμήμα του Νοσοκομείου που οφείλει στον Κατσίνα και την ομάδα του, την εξέλιξη και αναβάθμισή του

Στη συνέχεια στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ο προσωπικός φίλος του Χρήστου Κατσίνα, Κώστας Θωμαΐδης, με μια κιθάρα, θα τραγουδήσει, 9 τραγούδια για τον Χρήστο και όλοι οι φίλοι, θα τραγουδήσουνε μαζί του.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, προσωπικός φίλος του Χρήστου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.