Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κοζάνης υποδέχτηκε το ΔΙΕΚ Κοζάνης στο πλαίσιο του έργου «OSOS»



Το σχολείο μας είναι ένα από τα 120 σχολεία που έχουν επιλεγεί από το ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) και συμμετέχει στη Β΄ φάση ευρείας εφαρμογής του έργου Η2020 « Open Schools for Open Societies – OSOS» (Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία).

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου σήμερα, 17 Απριλίου 2019, μας επισκέφτηκαν συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές τους κ. Σιλιάφη Αναστασία και κ. Κατσάρα Θωμά οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Κοζάνης του Τμήματος «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» Β΄ εξαμήνου: Αντωνοπούλου Αθανασία, Κύρινα Πασχαλία, Τολλούμι Ιρένα και του Τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» Δ΄ εξαμήνου:

Παπαδοπούλου Ελένη, Σεϊταρίδου Αθηνά προκειμένου να μας δείξουν την καλύτερη αξιοποίηση των προϊόντων που παράγουμε στο θερμοκήπιό μας.

Αρχικά, η κ. Αναστασία Σιλιάφη, με τη βοήθεια των ΤΠΕ, μας βοήθησε να κατανοήσουμε την αξία της μεσογειακής διατροφής και στη συνέχεια ετοιμάσαμε υγιεινά εδέσματα τα οποία γευτήκαμε με μεγάλη όρεξη και χαρά!

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του σχολείου μας και δόθηκε η ευκαιρία στους εκπαιδευτές και στους καταρτιζόμενους να γνωρίσουν καλύτερα το σχολείο μας και να μάθουν πώς λειτουργεί μια σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης κ. Στέλλα Ρουσιάδου, τους εκπαιδευτές και τους καταρτιζόμενους για την άψογη συνεργασία και τις υπέροχες δημιουργίες τους!

Με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν να επιτευχθεί ο βασικός στόχος του έργου OSOS, δηλαδή η αλληλεπίδραση και το άνοιγμα του σχολείου μας στην κοινωνία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.