Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μπλιούρειο από τους Ταξιδευτές του Θεάτρου το Θεατρικό αναλόγιο: «Ο δείπνος» του Ι. Καμπανέλλη



Πραγματοποιήθηκε στο Μπλιούρειο από τους Ταξιδευτές του θεάτρου με μεγάλη επιτυχία στις 15-16 το Θεατρικό αναλόγιο: « Ο δείπνος» του Ι. Καμπανέλλη. Το θέμα ταίριασε απόλυτα με το πνεύμα των ημερών, αφού παρέπεμπε άμεσα στο Μυστικό δείπνο.

Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική. Η ένωση που επήλθε ανάμεσα στα παιδιά και στο κοινό, ολοκληρώθηκε με εκείνη που έγινε ανάμεσα στο κοινό και στους εισηγητές, Γκουτζιαμάνη Γιάννα, Βαμβακά Μαρίνα και παπα Μιχάλη Κρανιώτη, (που είχαν ως βάση στην εισήγηση-ανάγνωση του Δείπνου την εξομολόγηση) με τρεις λέξεις : φως, γνώση και ευλογία με κοινό ζητούμενο την αγάπη και την ελευθερία του ανθρώπου.

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία: α) τα παιδιά, που υπερέβαλλαν εαυτόν ως προς τις αντικειμενικές δυσκολίες της προετοιμασίας και την ωριμότητα που έδειξαν για ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα, όπως και εκείνα που βοήθησαν στις πρόβες, αλλά δεν ανέβηκαν στη σκηνή και β) την ενορία του Αγίου Νικολάου για τη διάθεση του χώρου και την αμέριστη στήριξη. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους.

Παραθέτω τα ονόματα όσων συμμετείχαν

Τα πρόσωπα:
Αγαμέμνων – Αποστολόπουλος Χάρης
Κλυταιμνήστρα – Κρανιώτη Δέσποινα
Αίγισθος – Κουλίδης Δημήτρης
Κασσάνδρα – Παρχαρίδου Μαρία
Ορέστης – Παρίσσης Γιώργος
Ιφιγένεια – Ζουρουφίδου Μαρία Φωτεινή
Ηλέκτρα – Κότσι Άννα Μαρία
Φόλος – Ντίνας Χάρης

Σκηνογραφία: Καραγιάννης Δημήτρης
Μουσική επιμέλεια: Κρανιώτη Δέσποινα
Επιμέλεια : Γκουτζιαμάνη Γιάννα

Γκουτζιαμάνη Γιάννα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.