Πλούσιες επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Πτολεμαΐδα



Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ποντιακών – Πολιτιστικών Συλλόγων της Ευρύτερης Περιοχής Εορδαίας, Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, Ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Σάββας Ζαμανίδης έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και του χρέους απέναντι στην Ιστορία και τη Μνήμη σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις κοινές επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν στην Πτολεμαΐδα την περίοδο 21 Απριλίου – 19 Μαΐου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πλούσιες επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Πτολεμαΐδα

  1. ……Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, . .. έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και του χρέους απέναντι στην Ιστορία………..

    Ζήλεψε τη δόξα του Ηρόστρατου. Το 356 π.Χ., ο Ηρόστρατος πυρπόλησε το ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσο, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ώστε να εξασφαλίσει την αθανασία του ονόματός του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.