Ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις σε δημοτικές οδούς οικισμών του Δήμου Κοζάνης αλλά και στην οδό Αιανής στην Κοζάνη



Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και ξεκινά το επόμενο διάστημα το έργο αναβάθμισης δημοτικών οδών οικισμών του Δήμου Κοζάνης προϋπολογισμού περίπου 619χιλ. ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποκατάσταση -ασφαλτόστρωση οδών σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

Το έργο ανήκει στο συνολικό σχεδιασμό του Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων στους δρόμους του Δήμου Κοζάνης.

Πριν λίγες μέρες υπογράφηκε η σύμβαση για ασφαλτοστρώσεις σε οδούς εκτός σχεδίου πόλης της Κοζάνης προϋπολογισμού 248χιλ. ευρώ και ακολουθούν οι υπογραφές των έργων για αποκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Ελίμειας καθώς και στην πόλη της Κοζάνης με ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, την οδό Αιανής κ.α.

5 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινάνε ασφαλτοστρώσεις σε δημοτικές οδούς οικισμών του Δήμου Κοζάνης αλλά και στην οδό Αιανής στην Κοζάνη

  1. Σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές ….
    Και μας πουλάει σανό 5 χρόνια ήταν
    Δήμαρχος τώρα θα κάνει ασφαλτοστρώσεις …
    Αντε για ρε ……

  2. Ποιοι δρόμου της πόλης της Κοζάνης θα ασφαλτοστρωθούν δεν μπορείτε να το γράψετε αναλυτικά να γνωρίζουμε; Πετάει ο δήμαρχος γενικά και αόριστα περιοχή Αγίου Αθανασίου και Αιανής. Αναλυτικά τόσο δύσκολο είναι για να γνωρίζει ο πολίτης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.