Ο Βαλάντης Καρατζιούλας υποψήφιος με τον συνδυασμού του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»



Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Κοζανη,με πτυχίο στην Νοσηλευτική,με άδεια security και σπουδές θερμουδραυλικού έχω μάθει να αγαπώ το τόπο μου και να νοιάζομαι γι αυτόν. Να συμμετέχω ενεργά στις δράσεις που βελτιώνουν και ενισχύουν την πολιτιστική και πολιτισμική ποιότητα της πόλης μου.

Μέσα από την υποψηφιότητα μου θα ήθελα να εκφράσω όλους τους νέους και τις νέες της ηλικίας μου, να εκφράσω τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους για όλα αυτά που οι τοπικοί άρχοντες εδώ και 40 χρόνια δεν τολμάνε να μιλήσουν. Μια Κοζανη που θα αγκαλιάζει το νέο, το διαφορετικό και το πρωτοπόρο και θα παρέχει όλα εκείνα τα ερεθίσματα και τα εφόδια για να συμμετέχουν οι νέοι όχι μόνο στα κοινά αλλά και σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Με απλά λόγια, να μάχονται για τα όνειρα τους. Για αυτό το λόγο, γνωρίζοντας και προσωπικά τον κ. Κων/νο Κυργια ο οποίος αγωνιά και οραματίζεται μια Κοζανη για όλους, δεν θα μπορούσα πάρα να είμαι και εγώ μέλος αυτού του εγχειρήματος που πηγάζει από τη κοινωνία των πολιτών. Με ιδιαίτερη χαρά, πείσμα και δυναμισμό σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δημοτικος Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Κων/νου Κυργια . “ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ”

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια να κάνουμε τη Κοζανη μέρος που ο κάθε νέος και νέα θα θέλει να ζήσει, να σπουδάσει, να ονειρευτεί! Εγώ κάνω το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΕΣΥ;

Βαλάντης Καρατζιούλας

2 σχόλια στο άρθρο “Ο Βαλάντης Καρατζιούλας υποψήφιος με τον συνδυασμού του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.