Ανδρέας Κοκόλης: Νέα υποψηφιότητα για τον συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για τον Δήμο Κοζάνης»



Συνδημότες και συνδημότισσες

Είναι ο ενθουσιασμός, που ξεσηκώνει την ψυχή μου, για μια Πόλη ανθρώπινη και λειτουργική, για Οικισμούς με ζωντάνια και βιώσιμους, για ένα Δήμο Κοζάνης, που αξίζει να τον νοιώθουμε κοντά μας, να τον θεωρούμε σπίτι μας και να λειτουργεί πρωτίστως με τις αρχές της νομιμότητας, της δικαιοσύνης με την έννοια της ευαισθησίας στις ανάγκες των συμπολιτών μας και της αποτελεσματικότητας.

Από την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο Δήμο, επηρεάζεται σοβαρά το βιοτικό επίπεδο και η ζωή των πολιτών του.

Η συμμετοχή νέων στην πλειονότητα ανθρώπων, πιστεύω πως δεν είναι αποτέλεσμα ευκαιριακών αναζητήσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ή συγκυριακών νομοθετημάτων, όπως ο «Κλεισθένης», αλλά πραγματικής βούλησης, αυτόκλητων και αγωνιώντων πολιτών, για τον γενέθλιο τόπο τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και μόνο για την συμμετοχή τους, σ’ αυτή την ευγενή προσπάθεια και εύχομαι ευόδωση των προσδοκιών τους.

Έτσι υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ !

Αγαπητοί/ές συνδημότες και συνδημότισσες

Πιστεύω πως είναι πολύ μεγάλο πράγμα το να έχεις την ευκαιρία να κάνεις στη ζωή σου έστω και κάτι μικρό, αλλά με μεγάλο ζήλο. Ειπώθηκε πως το καθήκον, μας κάνει να εκτελούμε τα έργα μας καλά και η αγάπη, μας κάνει να τα εκτελούμε και ωραία. Έτσι πορεύομαι στη ζωή μου.

Συμμετέχω και ζητώ την στήριξή σας, με την υπόσχεση να την ανταποδώσω σε κάθε στιγμή ανάγκης και με την ελπίδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας με τη βοήθεια του Θεού, επιλέγοντας, μαζί με τους συνυποψήφιούς μου, τη συμμετοχή μου στον Συνδυασμό «Μετάβαση για τον Δήμο Κοζάνης», γιατί ελπίζω πως μπορεί να δώσει προοπτική ανάπτυξης στον Δήμο μας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Κυριάκο Μιχαηλίδη, άνθρωπο με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και προπαντός κοινωνικό, φιλικό και ευαίσθητο, χωρίς αγκυλώσεις, διεκδικητικό και αποτελεσματικό.

Με τιμή
Ανδρέας Κων. Κοκόλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης
E-mail: akokolis83@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.