Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη λαϊκή συνέλευση του Βελβεντού – Δείτε το βίντεο



Στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Βελβεντού στο Μετόχι παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου 2019, έπειτα από τη σειρά επισκέψεων που πραγματοποίησε νωρίτερα στην περιοχή.

Ο κ. Τσίπρας στον χαιρετισμό που έκανε κατά την έναρξη της συνέλευσης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση αυτονόμησε το Βελβεντό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήρθε στο Βελβεντό για να δεχτεί συγχαρητήρια, αλλά για να δώσει συγχαρητήρια στους κατοίκους, για τον δίκαιο αγώνα τους.

«Το πρώτο Τμήμα του Εθνικού Δικτύου Επιμόρφωσης Νέων Αγροτών θα ιδρυθεί και θα λειτουργήσει στο Βελβεντό Κοζάνης» ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσίπρας έκανε αναφορά στο έργο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη λέγοντας πως έχει καταφέρει πολλά για τον τόπο του και πως οι κάτοικοι θα του το αναγνωρίσουν στην κάλπη.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τον χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα στη συνέλευση του Βελβεντού:

 

 

Ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

 

Παρέμβαση Παρέμβαση στη Λαϊκή Συνέλευση στο Δημοτικό αναψυκτήριο στο Μετόχι Βελβεντού

Παρέμβαση στη Λαϊκή Συνέλευση στο Δημοτικό Αναψυκτήριο στο Μετόχι στο Βελβεντό Κοζάνης

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη λαϊκή συνέλευση του Βελβεντού – Δείτε το βίντεο

  1. Επειτα από πέντε χρόνια, ποιος δεν καταλαβαίνει ότι ανάπτυξη με αυτήν την «Αριστερά» δεν μπορεί να υπάρξει; Το μόνο είδος ανάπτυξης που μπορεί να προσφέρει η μοιραία για τον τόπο παράταξη είναι η ανάπτυξη που υπόσχεται η κ. Νοτοπούλου: «Μουσείο – Κέντρο διαλόγου για τον Οθωμανικό και Ισλαμικό Πολιτισμό» και «Μουσείο – Κέντρο διαλόγου ερωτικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου», δηλαδή άχρηστες κρατικές δομές για τεμπέληδες.

      1. Μόνο στη γραβάτα διαφέρει από τον Τσίπρα. ¨οταν διαβάζεις αρνητική κριτική για τον ΣΥΡΙΖΑ μη γλιστρας στη Ν.Δούλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.