10 ακόμη υποψηφιότητες του συνδυασμού του Λευτέρη Ιωαννίδη για το Δήμο Κοζάνης



Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις ανακοινώνει 10 ακόμη υποψηφιότητες για τις εκλογές του Μαΐου

Στο ψηφοδέλτιο μας και στη Δημοτική Κίνηση υπάρχουν άνθρωποι, ενεργοί πολίτες που ήμασταν συνοδοιπόροι όλα αυτά τα χρόνια αλλά και άνθρωποι που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Υπάρχουν άνθρωποι που πολλές φορές μπορεί να ξεκινούν από διαφορετικές πολιτικές ή και κομματικές αφετηρίες, μοιραζόμαστε όμως τις κοινές μας αυτοδιοικητικές αξίες, το όραμα για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Κοζάνη.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν επισήμως και οι υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Οι 10 υποψηφιότητες είναι:

Αθανασιάδου Χρύσα
Μηχανικός Ορυκτών Πόρων


Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσατσαρώνη. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται κυρίως ως επιβλέπων μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας χωματουργικών εργασιών σε κατασκευαστικές εταιρείες. Πολιτεύθηκε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές του 2010 με τη δημοτική κίνηση Κοζάνη Τόπος να ζεις. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος και από το 2017 κατέχει τη θέση της Αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και είναι Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.


Βαλαής Γιώργος
Λογιστής – Φοροτεχνικός


Γεννήθηκε στην Ροδιανή Κοζάνης και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Απόφοιτος ΑΣΟΕ, εργάζεται ως λογιστής/φοροτεχνικός. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Κοζάνης. Είναι εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης από τον Σεπτέμβριο του 2014.


Γρηγοριάδης Γιάννης
Εκπαιδευτικός


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη, με καταγωγή από το Μαυροδένδρι και τον Άγ. Δημήτριο. Απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υπηρετεί στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης. Υπήρξε μέλος Δ.Σ. (ΕΛΜΕ Κοζάνης, Ευξείνου Λέσχης και Αθλ. Συλ. Δ.Υψηλάντη). Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2014, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ελλησπόντου-Δ.Υψηλάντη.


Ιωαννίδης Γιάννης
Ιδιωτικός Υπάλληλος


Γεννήθηκε στην Κοζάνη και κατοικεί στην Λευκόβρυση. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια, καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ασχολήθηκε με την ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας μέσα από τη δημιουργία πολλών ΚΟΙΝ ΣΕΠ στην περιοχή μας. Είναι μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΖΕΙΔΩΡΟΝ», μέσω της οποίας δημιουργήθηκε το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αδειών καταστημάτων και Πολιτικής προστασίας(2014-2016). Από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης. Έχει μία κόρη.


Μανόλης Κουτσοσίμος
Συνταξιούχος ΔΕΗ


Γεννήθηκε και ζει στην Κοζάνη. Εργάστηκε στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου (ΔΕΗ) ως Εργοδηγός Μηχανολόγος. Είναι απόφοιτος ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ.


Πιλαλίδου Νικολέτα
Μηχανικός ΤΕ


Η Νικολέτα Πιλαλίδου του Δημητρίου και της Κλειούς, γεννήθηκε το 1982 και κατάγεται από τον Τετράλοφο Κοζάνης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Α.Τ.Ε.Ι Δ. Μακεδονίας και παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΗΣ Mechatronics» του Παν/μιου της Καταλονίας. Εργάστηκε ως σχεδιάστρια στον ιδιωτικό τομέα, ως διοικητική υπάλληλος στη Δ.Ε.Η. και στην Περιφέρεια, ως εκπαιδευτικός στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ Κοζάνης και σε φροντιστήρια Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης. Σήμερα απασχολείται σε οικογενειακή επιχείρηση στο Δρέπανο Κοζάνης. Είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Τσαρτσίδη και έχουν δύο κόρες.


Πλεξίδας Νικόλαος
Ασφαλιστικός Πράκτορας


Είναι Απόφοιτος ΤΕΙ του τμήματος Μηχανολογίας. Από το 2014 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης και Προέδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης. Είναι Ερασιτέχνης Αστρονόμος. Έχει διατελέσει επί 7 χρόνια Πρόεδρος του Αστρονομικού Συλλόγου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών. Είναι Προέδρος της ΚΕΔ (Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στη Δ. Μακεδονία και κομισάριος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Είναι μέλος της οργάνωσης AHEPA Κοζάνης HJ-15. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.


Χαλκίδης Γιώργος
Επιθεωρητής μη καταστροφικών ελέγχων μηχανολογικών έργων


Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1973. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 6 ετών και από τότε κατοικεί στον Κλείτο Κοζάνης. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος Επιθεωρητής μη καταστροφικών ελέγχων μηχανολογικών έργων . Διατελεί Πρόεδρος του Ποντιακού Μορφωτικού Συλλόγου Κλείτου και Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Ν. Κοζάνης «Σταγόνα Ελπίδας». Είναι εκλεγμένος μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κλείτου. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.


Χολέβας Δημήτριος
Ιδιωτικός Υπάλληλος


O Δημήτριος Χολέβας του Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι κάτοικος Κοζάνης από το 1988. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος με την Γλυκερία Λάκκα και έχει τέσσερα παιδιά.


Χονδρογιάννη Ανθή
Αρχιτέκτων Τοπίου


Γεννήθηκε και ζει στην Αιανή και είναι πτυχιούχος ΤΕ Μηχανικός-Αρχιτέκτων Τοπίου.
Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των αρχαιολογικών ανασκαφών του ΥΠ.ΠΟ ως σχεδιάστρια αρχαιοτήτων.
Ειδικεύεται στον σχεδιασμό και αποκατάσταση διαταραγμένων περιοχών. Είναι μητέρα 2 παιδιών.

3 σχόλια στο άρθρο “10 ακόμη υποψηφιότητες του συνδυασμού του Λευτέρη Ιωαννίδη για το Δήμο Κοζάνης

  1. 10 ακόμη υποψηφιότητες που δεν αντιλαμβάνονται τις απίστευτες στιγμές ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα που βιώνουμε καθημερινά.

    1. Το πόθεν έσχες όλων των υποψηφίων δημάρχων στη δημοσιότητα να δούμε ποίος και πως έγινε νοικοκύρης τόσα χρόνια στο δημόσιο και θα κρίνουμε στην κάλπη ποιόν και γιατί.

  2. Μακάρι να δούμε ποθεν έσχες των δημαρχων.
    @@@@@@@ και σία αν και δεν το βλεπω.
    Που το είδες να συμβαίνει αυτο το πράγμα πανελληνιως???

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.