Θερμή υποδοχή των κατοίκων του Βελβεντού στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πραγματοποιεί εκεί επίσκεψη.

Στα όρια του νέου Δήμου Βελβεντού – που ξαναέγινε αυτόνομος και χωρίστηκε από τα Σέρβια – τον υποδέχθηκαν κάτοικοι μαζί με τον τελευταίο δήμαρχο πριν γίνει Καποδιστριακός. Οι κάτοικοι τον ευχαρίστησαν για την απόφαση της κυβέρνησης να αυτονομήσει το Βελβεντό.

Ο κ. Τσίπρας στην συνομιλία μαζί τους είπε ότι μια από τις δυσκολίες ήταν ότι θα ακολουθούσαν και άλλα παρόμοια αιτήματα, ίσως όχι με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Βελβεντού, αιτήματα τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Ένας κάτοικος τον πλησίασε και του έδειξε φωτογραφία από παλαιότερη επισκεψή του πριν από δέκα χρόνια. Στην υποδοχή ήταν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επόμενος σταθμός ήταν ο συνεταιρισμός «Δήμητρα» όπου έγινε δεκτός από τους υπευθύνους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την παραγωγή και τη διάθεση των προϊόντων.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

14 σχόλια στο άρθρο “Θερμή υποδοχή των κατοίκων του Βελβεντού στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

  1. Mην ξεχάσετε να του πλένεται τα πόδια να του δώσετε τα 30 αργύρια και να του δώσετε και το κλειδί της πόλης σας σαν ανάμνηση που πρόδωσε όλους τους Μακεδόνες.. και προσοχή σε όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο Κοζάνης Σερβίων Βελβεντού γλυστραει παρά πολύ από το πολύ γλύψιμο

  2. Δεν υπάρχει σωτηρία , ένας διανοητικά καθυστερημένος μας κυβερνάει εννοείται δεν φταίει αυτός γιατι εμείς εκλέξαμε τον συγκεκριμένο υπάλληλο ώστε να εκτελεί της εντολές από έξω, και όμως υπάρχει ακόμα κόσμος που τρέχει για να τον υποδεχθεί δεν έχω λόγια πραγματικά.
    Θλίψη και μόνο θλίψη.
    Και εσύ καημένε νεοελληνα έχεις την εντύπωση πηγαίνοντας να ψηφίσεις κάνεις κάτι και εχεις και αποψη ,,εκλεγοντας τα πιόνια που εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα και τρως το παραμυθάκι του δεξια Αριστερά Κέντρο και ξοφαλτσα ……να περάσει σας παρακαλώ το μήνυμα.

    1. Η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών. Κυνική στην ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση υπηρετεί την αμερικάνικη πατρίδα και όχι την ελληνική.

  3. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟ ΔΗΘΕΝ

    1. 151 σκουριασμένα καρφιά-ψήφους Ελλήνων βουλευτών στο φέρετρο της ακόμη ζωντανής Μακεδονίας, αυτό ποτέ δεν θα το αποδεχτεί ο ελληνισμός απανταχού της γης

  4. Πουλησε την μακεδονια.και εσεις που γινατε ενας αυτονομος δημος τον υποδεχτηκατε με χαρα ντρεπομαι για λογαριασμος σας

  5. Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί ………..των δακρυγόνων ……Προστασίας του Πολίτη ( ! ) Όλγα Γεροβασίλη.

  6. Για «ατμόσφαιρα βούρκου» που καλλιεργείται στην πολιτική ζωή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.Σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» 02|12|2018

  7. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ ! ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    1. «Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και Ευρωβουλευτής, Ζαν Λυκ Μελανσόν.
      *Πηγή: info-war.gr …………………………………………

    2. Βγες ονομαστικά και πες μας ποιος είσαι. Είσαι επικίνδυνος για την κοινωνία και ελπίζω να μην μεταφέρεις της αντιλήψεις μόρφωση και το μυαλό σου και σε άλλες γενιές …..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.