ΚΙΝ.ΑΛ. Κοζάνης: «Ο κ. Καρυπίδη συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά»



Σας στέλνουμε το επίσημο πρωτόκολλο της δεύτερης και τελικής ψηφοφορίας για τη Συνταγματική αναθεώρηση από όπου προκύπτουν οι προς αναθεώρηση διατάξεις που δύναται να ρυθμίσει η επόμενη Βουλή μέσα στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το σχετικό με τα νερά και την ενέργεια άρθρο 21 με τις ψήφους και του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως φαίνεται καθαρά στο πρωτόκολλο (κλικ εδώ) από τις μείζονος σημασίας διατάξεις πλειοψηφία άνω των 180 ψήφων συγκέντρωσαν πρακτικά μόνο δυο.

Η σχετική με τη νομοθεσία περί ευθύνης υπουργών και η αντίστοιχη περί μη διάλυσης της Βουλής λόγω της εκλογής ΠτΔ.

Αυτά είναι γνωστά σε όλους εκτός από τον κ Καρυπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα και κυρίως συνειδητά. Φαίνεται ότι ο περιφερειάρχης εξασφάλισε άφεση αμαρτιών από τον Αμβρόσιο και εξακολουθεί να λέει ψέματα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στις 26 Μαΐου όμως δεν θα τον κρίνει κανένας Αμβρόσιος για τα ψέματα του αλλά οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η κρίση τους θα είναι αμείλικτη.

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.