Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής Μητλιάγκα με τον συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη



Ονομάζομαι Παρασκευή (Βούλα) Μητλιάγκα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Είμαι μητέρα και σύζυγος. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας και Διδάκτορας Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταδιδακτορικές σπουδές στις ΗΠΑ. Είμαι Καθηγήτρια Χημείας-Βιοχημείας στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας από το 2003. Στο Τ.Ε.Ι. Δ.Μ. έχω διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων, Διευθύντρια της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Πρόεδρος της ΜΟΔΙΠ του Ιδρύματος. Σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση και Πιστοποίηση της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Αποδέχομαι με τιμή και χαρά την πρόταση του Γιώργου Κασαπίδη να συμμετάσχω στην προσπάθεια του «αλλάζουμε πορεία» για τη Δυτική Μακεδονία, ελπίζοντας ότι η εμπειρία και οι γνώσεις μου θα συνεισφέρουν εποικοδομητικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας πορείας που η περιφέρεια μας δικαιούται κι έχει ανάγκη.

Το δικαίωμα στην εργασία, την ευημερία, την ανάπτυξη, την οικονομική ευρωστία, την παιδεία, στις κοινωνικές παροχές είναι δικαίωμα όλων των πολιτών της Περιφέρειας μας. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και να δώσουμε καλύτερες επιλογές στα παιδιά μας, τους γονείς μας, τις οικογένειες μας, τους συμπολίτες μας , στο ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας και της Πατρίδας μας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής Μητλιάγκα με τον συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.