Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκου Σαρρή με την διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»



Συνάντηση με την διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής, το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας τα τελευταία χρόνια και οι δυνατότητες ανάκαμψης που υπάρχουν, η συνεργασία των δύο πλευρών στο πλαίσιο της προώθησης των προϊόντων, καθώς και η συμμετοχή επαγγελματιών της γούνας σε έκθεση του εξωτερικού με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ο κ. Σαρρής υπογράμμισε την σημασία που έχει η ανάκαμψη του κλάδου της γούνας για την περιοχή υπογραμμίζοντας « πως η ανάπτυξη του κλάδου της γούνας αποτελεί έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής και η στήριξή του αποτελεί προτεραιότητα για το Επιμελητήριο Κοζάνης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.