Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του Καταστατικού του, τα μέλη του σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ημιορόφου στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα στην Κοζάνη στην οδό Σωκράτη Μπλιούρα 2 (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης). Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης, περί ώρα 13:00, και θα διαρκέσει έως τις 19:00.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης :
Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. έτους 2018.
Οικονομικός απολογισμός έτους 2018.
Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Προϋπολογισμός έτους 2019.
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στην προστασία της κύριας κατοικίας.
Πληρωμή καθυστερούμενων εισφορών μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα των εκλογών, προ της ψηφοφορίας, πλην των υποψηφίων που θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι κατά την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητας τους.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του ΚΕ.Π.ΚΑ., στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος και στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας
Βασίλειος Ιωαννίδης         Παρασκευή Κτενίδου

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. είναι μη Κυβερνητική, μη Κερδοσκοπική Ένωση Καταναλωτών ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Ιδρύθηκε το 1982, είναι μέλος της Διεθνούς των Καταναλωτών (CI), της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καταναλωτών (BEUC), της Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών Ελλάδας (ΟΕΚΕ), συμμετέχει στο Διατλαντικό Διάλογο Καταναλωτών (TACD) και εκπροσωπεί τους Έλληνες Καταναλωτές, σε διάφορα ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα και επιτροπές. Εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό “Καταναλωτικά Βήματα”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.