Συλλυπητήριο του πρώην προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης Π. Αποστολίδη για τον αδόκητο θάνατο του Τάκη Τυρνενόπουλου



Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο θάνατο του καλού μου φίλου και πολύτιμου συνεργάτη Τάκη Τυρνενόπουλου, άξιου εκπρόσωπου της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας, που διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης και Αντιπρόεδρος επι προεδρίας μου, από το 2002 ως το 2006 .Υπήρξε έντιμος, εργατικός, αξιοπρεπής, αποτελεσματικός και δοτικός άνθρωπος, μαχητικός για τα δίκαιο της επιχειρηματικής κοινότητας και όχι μόνο, αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος επιχειρηματίας και πρωτοστάτης στην εξωστρέφεια και την διεθνή αναγνωσιμότητα του «Σκληρού, λευκού Μαρμάρου Τρανοβάλτου Κοζάνης».

Για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του το κενό που αφήνει η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτο.

Στην οικογένεια, τη σύζυγο και τις κόρες του και στους οικείους του εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι «Αιωνία η Μνήμη του»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Πρώην Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.