Ο Θεοχάρης Βοριαζίδης και η Όλγα Νώτη Τοτονίδου υποψήφιοι με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου



Όταν νέοι άνθρωποι, με ήθος και δυναμισμό συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, συνδιαμορφώνουν τις λύσεις και δηλώνουν παρών στην κρισιμότερη μάχη για την Περιφέρεια μας, τότε υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

Καλώς ήρθες Χάρη στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ !!!

Βοριαζίδης Θεοχάρης

Γεννημένος στην Γερμανία με γονείς την Μαρία και τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, κατάγεται από την Ακρινή Κοζάνης, είναι παντρεμένος με την Λευκοθέα Δόση και έχουν τρία παιδιά.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου λαμβάνοντας το πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, γνωρίζει Γερμανικά και είναι εργαζόμενος υπάλληλος στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Κοζάνης.
Υπήρξε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΚΕΠ και του Σωματείου Βορείου Ελλάδος
Είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και για πολλά χρόνια ασκεί το επάγγελμα ενεργά καθώς ο αθλητισμός είναι και θα είναι το μεγαλύτερο πάθος του.

Προσωπική Δήλωση

Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές γιατί πρέπει επιτέλους η περιοχή μας να οδηγηθεί στην ανάπτυξη και η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, να βελτιωθεί. Στα ζητήματα της ενέργειας, της επιχειρηματικότητας, της ανεργίας, της αγροτιάς και της σωστής διαχείρισης των επενδυτικών προγραμμάτων, δεν χωράνε κομματικές αποχρώσεις.
Εκεί οι απόντες του τόπου μας δεν έχουν θέση γιατί διαχρονικά υπήρξαν παρατηρητές των δυσμενών εξελίξεων στην περιοχή, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να δέχεται όσους πολιτικά συνταξιοδοτούνται και δεν είναι επαρκής για την κεντρική πολιτική διοίκηση.
Σήμερα όλοι στηρίζουμε την επικεφαλής μας την Ζεμπιλιάδου Γεωργία γιατί έχει τις γνώσεις, στηρίζεται στην ομαδική εργασία και έχει στόχο να δημιουργήσει για την Περιφέρεια μας, τις κατάλληλες υποδομές, απαραίτητες για τις σύγχρονες μορφές διοίκησης


Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Μητέρα, γυναίκα, επαγγελματίας δυναμικό και ενεργό μέλος μιας κοινωνίας που χρειάζεται τους ικανούς ανθρώπους της, που έχουν διάθεση να προσφέρουν, να μπουν μπροστά και στους θεσμούς. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι η Όλγα Νώτη Τοτονίδου που με χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στον συνδυασμό μας!
Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Όλγα!

OΛΓΑ ΝΩΤΗ -ΤΟΤΟΝΙΔΟΥ

Γεννήθηκε στην Καστοριά (Σιδηροχώρι Βιτσίου), έγγαμη τρίτεκνη μητέρα.
Ελεύθερη επαγγελματίας στον κλάδο των λογιστών –φοροτεχνικών από το έτος 1997 , με άνω των 21 ετών προϋπηρεσία παράλληλα και ως ασφαλιστικός σύμβουλος και μελετητής προγραμμάτων του ΕΣΠΑ , ΟΠΠΑΧ , LEADER κ.τ.λ
Aπόφοιτη ( με αριστεία ) Γυμνασίου και Λυκείου Καστοριάς.
Απόφοιτη ειδικότητας Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Αναβάθμιση πτυχίου την τελευταία τριετία από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο Πατρών με υποτροφία στο τμήμα ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
Μέλος του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Άριστη γνώση Αγγλικής .
Από την Β Γυμνασίου απασχόληση με την τέχνη της γούνας στον τομέα της συρραφής και πικίρισμα
Μελισσοκόμος και μηλοπαραγωγός, μανιταρόφιλος και μανιταροσυλλέκτης
Χορωδία της Εκκλησίας (Ψάλτης)
Μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων Σιδηροχωρίου Βυσσινιάς και μέλος της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΙΧΙΟΥ
Αν. Γραμμ. ΔΣ Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.