Τσάμπιονς Λιγκ: Προημιτελικοί με ειδικά στοιχήματα



Το Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στα προημιτελικά και το Betmarket.gr πιστό στη φετινή του συνήθεια να… ξεψαχνίζει κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης, κάνει τις αναλύσεις του ακόμη πιο στοχευμένες και άκρως στοιχηματικές

Στοίχημα 1-Χ-2

 

Το σετ άνοιξε με τη Μάντσεστερ Σίτι ως το μεγάλο φαβορί, με την αγορά να βρίσκει αξία στα αρχικά 5αρια των γηπεδούχων. Κινήσεις που φέρνουν σήμερα το διπλό στο όριο του διπλασιασμού. Οι δύο τους βρέθηκαν φέτος και σε επίπεδο πρωταθλήματος, στις 29 Οκτωβρίου, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να κερδίζει με 0-1 στο Λονδίνο. Ο δεύτερος γύρος ακολουθεί, όπως και η ρεβάνς, με τις δύο ομάδες να δίνουν τρία παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών.

Η Σίτι, βάσει πρόσφατης παράδοσης, έχει το πάνω χέρι. Το ματς όμως είναι τοπικού χαρακτήρα και πολλές φορές όταν δύο ομάδες της ίδιας χώρας συναντώνται σε διεθνείς διοργανώσεις, εμφανίζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Στοίχημα γκολ

 

Τα φετινά παιχνίδια της Σίτι στη διοργάνωση εμφανίζουν έναν μέσο όρο 3.75 τερμάτων. Γενικά οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πολύ εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Σίτι πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση.

Το over όσο υπήρχαν στοιχηματικές που το προσέφεραν μέχρι το 1.80 είχε νόημα να συζητηθεί. Εκεί στο 1.70 με 1.75 που βρέθηκε σήμερα το πρωί δύσκολα εμπερικλείει αξία.

Παίκτες

 

Κέιν και Σανέ οι παίκτες που βρίσκουν ευκολότερα δίχτυα στη διοργάνωση, με τον δεύτερο να έχει παράλληλα και 4 ασίστ.

Ο Φερναντίνιο από πλευράς Σίτι και ο Σισοκό από τους γηπεδούχους κάνουν τα περισσότερα φάουλ. Ο άσος της Σίτι είναι και εκείνος με τις περισσότερες κίτρινες.

Στο 3,50 στην Interwetten η περίπτωση ο Σανέ να μοιράσει απόψε ακόμη μια ασίστ.

Κάρτες και κόρνερ

 

Τα εντός έδρας παιχνίδια της Τότεναμ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίζουν έναν μέσο όρο 4,5 κίτρινων καρτών.

Οι μέσοι όροι τους σε κόρνερ δείχνουν ένα παιχνίδι που θα κινηθεί στο όριο των 11 με 12 κόρνερ.

Το να δούμε πάνω από 10 κόρνερ διπλασιάζει στη Winmasters.

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΟ

 

Στοίχημα 1-Χ-2

 

Το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης η Λίβερπουλ, ο άσος ελάχιστες στιγμές βρέθηκε πάνω από το 1.30. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πέρσι σε νοκ αουτ φάση της διοργάνωσης, με τη Λίβερπουλ να κερδίζει 0-5 στην Πορτογαλία και να κάνει… αγγαρεία στο 0-0 της Αγγλίας.  Η Πόρτο δεν έχει κερδίσει κανένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε αγγλική ομάδα (0-3-16).

Καμία αξία σε σημείο, δεν βγαίνει κάτι.

Στοίχημα γκολ

 

Οι μπουκ βλέπουν πιο εύκολο ένα 3-0 των Αγγλων, παρά την πιθανότητα να βρει σκορ και η Πόρτο. Ετσι ερμηνεύεται το γεγονός πως το over κινείται στο όριο του 1.60 ενώ το g/g αγγίζει ή και ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Ένα ζευγάρι που δείχνει πως μπορεί να έχει γκολ, αλλά η κρισιμότητα της αναμέτρησης, το γεγονός πως η Πόρτο μπορεί να καλύψει τα νώτα της και να παίξει με τον χρόνο, αφαιρεί την όποια αξία σε εκείνο το 1.60.

Παίκτες

 

Ο Σαντιό Μανέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο περσινό τους παιχνίδι. Πρώτος και τελευταίος σκόρερ, σημειώνοντας συνολικά τρία τέρματα.

Με έξι γκολ ο Μαρέγκα είναι ο αρχισκόρερ των Πορτογάλων με τον Κορόνα να ακολουθεί με τρία τέρματα.

Ο Κορόνα είναι στην κορυφή και των καρτών, έχοντας δεχτεί τρείς κίτρινες. Πάντως τα περισσότερα φάουλ παραχωρούν Φερνάντο και Μιλιτάο.

Από πλευράς Λίβερπουλ είναι… επικίνδυνος να δεχτεί φάσεις ή και κάρτα ο Μίλνερ, που θα παίξει εκτός θέσης, καλύπτοντας το κενό του Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στον διπλασιασμό το anytime του Μανέ στη Bwin, μπαίνει στις επιλογές, έχοντας κατά νου και την παράδοση που δημιούργησε πέρσι ο Σενεγαλέζος.  

Σημειωμένο και το ενδεχόμενο να υποπέσει σε over 1,5 φάουλ ο Μίλνερ, στο 1.70 του Stoiximan.

Κάρτες και κόρνερ

 

Μόλις τρείς κίτρινες κάρτες σε 180 λεπτά στα δύο περσινά παιχνίδια τους. Από δύο κάρτες δέχονται κατά μέσο όρο φέτος.

Βάσει στατιστικών και μέσων όρων, τα κόρνερ αναμένεται να κινηθούν στο όριο των 10.

Ακριβώς εκεί έχουν βγάλει τα lines οι μπουκ, αφαιρώντας την όποια αξία.

Ειδικά Στοιχήματα

 

Αμφότερες είναι ομάδες που βρήκαν αρκετές φορές σκορ από τα 11 βήματα φέτος. Η Πόρτο μάλιστα έχει δεχτεί και τέσσερα τέρματα με τον ίδιο τρόπο, ενώ συνολικά παραχώρησε επτά πέναλτι σε οκτώ ματς!

Είναι αρκετά αυξημένα τα πέναλτι που εμφανίζουν και οι δύο, σε σημείο που το 3.20 της Novibet στο να στηθεί η μπάλα στα 11 βήματα έχει λογική.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.