Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Ρόζας Γρηγοριάδου



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ

Εκφράζω τη θλίψη μου μαζί και του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για την απώλεια της Ρόζας Γρηγοριάδου συζύγου του ευεργέτη του Δήμου μας Ελευθέριου Γρηγοριάδη.

Η εκλιπούσα υπήρξε ένας δυνατός άνθρωπος , μία μαχήτρια της ζωής παλεύοντας με αξιοπρέπεια δίπλα στο σύζυγό της επί χρόνια για την ενίσχυση της Ελληνοαυστριακής φιλίας και τη στήριξη της ομογένειας και έτσι θα παραμείνει στη μνήμη μας.

Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπητό Λευτέρη και στους οικείους της.


Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο της Ρόζας Γρηγοριάδου

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του ευεργέτη του Δήμου Εορδαίας Ελευθέριου Γρηγοριάδη, Ρόζας Γρηγοριάδου.

Η Ρόζα Γρηγοριάδου υπήρξε μια διακριτή προσωπικότητα, μια γυναίκα που με μεγάλη αξιοπρέπεια στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της προσφέροντας τη συμπαράστασή της στους ομογενείς της Αυστρίας και ενισχύοντας την ελληνοαυστριακή φιλία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ», εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Ρόζας Γρηγοριάδου συζύγου του ευεργέτη μας, Ελευθέριου Γρηγοριάδη.

Θερμά συλλυπητήρια στον Λευτέρη Γρηγοριάδη και στους οικείους της.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.