Στοίχημα: Τελείωσαν τα ψέματα



Πέρασε και η πρωταπριλιά, τελείωσαν τα ψέματα! Τελική ευθεία για τη σεζόν. Μπήκαμε Απρίλιο, στον μήνα που πέρσι έδωσε το μεγαλύτερο κέρδος μέσα στη σεζόν. Βοήθησε σε αυτό η ενασχόληση με μη εμπορικά πρωταθλήματα, εκεί όπου οι μπουκ έκαναν τρομερά λάθη.

Από σήμερα λοιπόν η μελέτη… διευρύνεται, μπαίνουν κι άλλες λίγες στην παρακολούθηση, εκεί όπου έχουμε τελείωμα πρωταθλημάτων. Φυσικά με λίγα και εκλεκτά bet, όταν και όποτε βρεθούν.

Θα πούμε περισσότερα όταν έρθει η ώρα, με το κουπόνι σήμερα να είναι γεμάτο. Πάμε με… Σαββατιάτικο τρόπο, διαλογή και στο τέλος οι επιλογές.

Η Ζαγκλέμπιε είναι άνετη στη μέση του πίνακα. Δυνατή έδρα δεν διαθέτει (περισσότερες φορές κέρδισε εκτός παρά εντός), ενώ σήμερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Η Γκόρνικ δίνει μάχη στα χαμηλά, είναι βελτιωμένη η εικόνα της, ενώ εκτός έδρας έκανε δύο πολύ καλές εμφανίσεις εσχάτως.

Στην Αγγλία έχει νόημα να κοντράρει κανείς ξανά τη Γουλβς. Είναι εμφανές πως στο πρωτάθλημα έχουν κατεβάσει διακόπτη και όλη η προσοχή είναι στο Κύπελλο και τον ημιτελικό της Κυριακής. Αντίθετα η Γιουνάιτεντ έχει ανέβει στην τετράδα και θέλει να παραμείνει σε αυτή. Στον διπλασιασμό το διπλό, εκεί και το over. Από ένστικτο θα πάω στο δεύτερο.

Αντίπαλος της Γουλβς την Κυριακή, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, είναι η Γουότφορντ. Μια δεδομένα καλή ομάδα, αλλά και στη δική της περίπτωση ίσως ισχύσει ο αποπροσανατολισμός. Δεν παίζει κάθε μέρα ημιτελικούς η Γουότφορντ και αυτός που έρχεται σίγουρα τραβά τα βλέμματα. Είναι ιστορικό παιχνίδι για την ίδια και θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να βάλει στην άκρη το αποψινό. Αλλωστε δεν έχει και κανένα τρομερό κίνητρο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι αν μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η Φούλαμ. Πεσμένη είναι, από σερί ήττες έρχεται, αλλά κάπου υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση. Αφενός τα τελευταία παιχνίδια που έχασε ήταν κόντρα σε Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και εκείνο με τη Λέστερ που μόλις είχε αλλάξει προπονητή. Αφετέρου η παραδοχή του υποβιβασμού έχει αποβάλλει το άγχος με τον Πάρκερ, που ανέλαβε να πάει την ομάδα μέχρι το τέλος, να θέλει να κάνει ένα φινάλε που θα τον ανεβάσει στα μάτια του κόσμου, στηριζόμενος σε παίκτες που θα ακολουθήσουν και του χρόνου στην Τσάμπιονσιπ.

Στη Λιγκ 2 η Τρανμίρ πηγαίνει τρένο. Επτά σερί νίκες, 16-2 γκολ και το ερώτημα εδώ πόσο θα αντέξει να τρέχει σε τέτοιους ρυθμούς. Στο 3-0 επί της Καρλάιλ το Σάββατο πάντως έδειξε πως ακόμη είναι πολύ καλά, κανένα δείγμα… παύσης.  Την Ολνταμ την κόντραρα και με την Γκρίσμπι. Σε ένα ματς που αποδείχτηκε τυχερή, μη αξίζοντας 100% το τρίποντο.

Στην Ολλανδία κοίταξα τη δυνατή εντός έδρας Φίτεσε και τη φορμαρισμένη Βίλεμ. Αμφότερες στο 3.00 ή και λίγο κάτω από αυτό. Για την πρώτη σέβομαι τη δυναμική της Αλκμάαρ και δεν βρίσκω ιδιαίτερη αξία. Στην περίπτωση της δεύτερης υπάρχει ακόμη ένα συν για το διπλό και είναι η απουσία του Πέντερσεν. Ο 24χρονος Σουηδός είναι ο πρώτος σκόρερ της Χέρακλες. Σε τρία παιχνίδια έπαιξε φέτος λιγότερο από 70 λεπτά (2 45λεπτα και ένα τετράλεπτο) και στα τρία η ομάδα του έχασε, σημειώνοντας μάλιστα μόνο ένα γκολ.

Στα play off του Βελγίου, η Μουσκρόν έδειξε διάθεση για… χαλαρά και ωραία παιχνίδια.  Η Σεν Ζιλουάζα επίσης θέληση να παίξει με όρεξη. Είναι αρκετά πιθανό το over εδώ.

Στην Ιταλική Serie B, η Κροτόνε βρήκε τα πατήματά της και υποδέχεται την ποιοτική Περούτζια. Δεν πάω στο over, υπό το φόβο του 1-1, σημειώνω όμως το g/g.

Στα βραδινά του Κόπα Λιμπερταδόρες,  η αγορά πρόλαβε και διόρθωσε άμεσα το λάθος σετ στο Μέλγαρ-Τζούνιορ. Οι Κολομβιανοί ξεκίνησαν με όνειρα τη διοργάνωση, αλλά από αστοχίες και δικά τους λάθη ξεκίνησαν με 0 βαθμούς στα δύο πρώτα. Κομβικής σημασίας το ματς στο Περού, απέναντι στη μέτρια Μέλγαρ και τα τριάρια χτυπούσαν στο μάτι. Γρήγορα όμως το διπλό βρέθηκε στο 2.30.

Αντίθετα στο Σουνταμερικάνα υπάρχει χώρος για μπόλικη κουβέντα στο Κατόλικα-Κόλο Κόλο. Η Κατόλικα δεν είναι κακή ομάδα, ούτε όμως και κάτι το εξαιρετικό. Μια καλή ομάδα από το Εκουαδόρ, σε φόρμα και με όπλο το υψόμετρο. Δεν αντιλέγω πως είναι το φαβορί απόψε, αλλά έχω έντονη διαφωνία στο πόσο φαβορί είναι. Γιατί το σετ θέλει την αντίπαλό της πάνω από το 4.00. Και αντίπαλος δεν είναι καμία του πεταματού, αλλά η Κόλο Κόλο. Μια βαριά φανέλα από το Χιλή, που έχει κάνει επίσης πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Στον πάγκο της έχει τον θρύλο Μαρσέλο Σάλας (φώτο), ο οποίος δείχνει εξαιρετικά δείγματα τις πρώτες του χρονιές ως προπονητής. Είναι λάθος η τιμή στο διπλό, αλλά λάθος είναι και το 3.10 στο over. Μπορεί να υπάρχει η σκοπιμότητα, αλλά έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που αποδεδειγμένα σκοράρουν με μεγάλη ευκολία.

Τέλος, να πούμε πως στο Betmarket.gr  «σκανάρουμε» τα πάντα, όχι μόνο τις μεγάλες αποδόσεις. Να κλείσω σήμερα λέγοντας πως αυτό το 1.44 της Μίλαν, ίσως να είναι και παραπάνω από όσο έπρεπε. Εντός έδρας είναι δυνατή, έχει στόχο την τετράδα και ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ίδια. Η Ουντινέζε δεν νομίζω να ενδιαφερθεί για το αποψινό. Πήρε το ματς με την Τζένοα και ακολουθεί εκείνο με την Εμπολι.

Mονά:

2/4- 21:30 – Ζαγκλέμπιε – Γκόρνικ 2 (3.50) επί 14,3 μονάδες

3/4- 03:30 – Κατόλικα – Κόλο Κόλο 2 (5.00) επί 10 μονάδες

 

Δυάδα:

2/4- 21:45 – Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουν. Over (2.06)

3/4- 03:30 – Κατόλικα – Κόλο Κόλο Over 2 (2.25)

Στη δυάδα απόδοσης 4.65 ποντάρισμα 10,8 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.