Δήλωση υποψηφιότητας της Γιούλας Γκατζαβέλη -Τσαρίδου, υπαλλήλου της ΔΟΥ Κοζάνης, με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε Πορεία»



Είμαι η Γιούλα Γκατζαβέλη -Τσαρίδου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Κοζάνη.

Είμαι παντρεμένη με τον γυναικολόγο – μαιευτήρα Λευτέρη Τσαρίδη και έχω δύο παιδιά.

Είμαι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Γιώργου Κασαπίδη και να είμαι υποψήφια για πρώτη φορά, στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε Κοζάνης με τον συνδυασμό “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”.

Εμπιστεύομαι τον Γιώργο Κασαπίδη γιατί είναι ο άνθρωπος που υπηρέτησε και υπηρετεί τα συμφέροντα αυτού του τόπου με θάρρος, ήθος και υπευθυνότητα.

Δηλώνω έτοιμη να συμπορευτώ μαζί του για μια περιφέρεια πρότυπο σ’ όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας είναι υπόθεση όλων μας. Είναι κοινός μας στόχος και θα είμαι ευτυχής να συμπράξω κι εγώ ενεργά για την επίτευξη του.

Σας ευχαριστώ και σας απευθύνω την βαθύτατη εκτίμηση μου.

https://www.gatzaveli-tsaridou.gr/

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήλωση υποψηφιότητας της Γιούλας Γκατζαβέλη -Τσαρίδου, υπαλλήλου της ΔΟΥ Κοζάνης, με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη «Αλλάζουμε Πορεία»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.