Νηστίσιμες γευστικές προτάσεις και φέτος στα Goody’s Burger House Κοζάνης – Δοκιμάστε τις 13 αυθεντικές συνταγές της Μεσογείου



– Tα Μεσογειακά των Goody’s Burger House επέστρεψαν!

– Νηστίσιμες γευστικές προτάσεις, κλασσικές αγαπημένες συνταγές!

– Και φέτος η παράδοση συναντά την απόλαυση!

Τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House επανέρχονται δυναμικά με τις κλασσικές γεύσεις που γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά και ολοκαίνουριες συνταγές που θα λατρέψετε: Λαζάνια λαχανικών, σαλάτα ζυμαρικών, Mexican Burger λαχανικών…

Απολαυστικές προτάσεις, με βάση  τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της Σαρακοστής!

Τα καθιερωμένα, αγαπημένα σαρακοστιανά και all time classic Goody’s Burger House πιάτα περιμένουν και φέτος τους λάτρεις των Μεσογειακών: Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, το Burger με καλαμαράκια αλλά και υπέροχες νηστίσιμες σαλάτες.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”990″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Στην Κοζάνη, θα τα βρείτε στο Goody’s Burger House Κοζάνης, Πλατεία Ελευθερίας 5, ή να τα παραγείλετε στο 18365 Πανελλαδικά!

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House προσφέροντας τις πιο γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.