Φίλοι μου,
H αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του συμπολίτη μας και υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης του Κώστα Κύργια και να μετέχω στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ‘’ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ’’ προκειμένου ΜΑΖΙ να ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και να δώσουμε στην Κοζάνη μια νέα ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
Έχω ζήσει και θυμάμαι την πόλη μας πάνω από τρεις δεκαετίες και αυτό με κάνει να γνωρίζω τις δυνατότητες, αλλά και τα προβλήματα που έχει. Πρόθεση και σκοπός μου είναι να μπορέσω να προσφέρω στην πόλη που μεγάλωσα και ζω με μόνο γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών μας, των παιδιών μας.
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό ενός οραματιστή ανθρώπου που εμπιστεύομαι για το ήθος του, αλλά και για την αδιαμφισβήτητη αγάπη του για την Κοζάνη.
Με ιδιαίτερη τιμή ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και ζητώ την Στήριξη σας.
Σας ευχαριστώ
Μιχαλόπουλος Νίκος











Ανώνυμος
- Edit
Καλή επιτυχία Νίκο!!
Ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο Δήμος μας!!!!!
Ανώνυμος
- Edit
30 χρόνια ήταν αυτά δεν καθαρίζει εύκολα
Ανώνυμος
- Edit
Φαίνεται από την υπεύθυνη θέση που έχεις,τι μπορείς να κάνεις και στον Δήμο μας!!!!
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Νίκο,είμαστε μαζί σου!!!!