Αγωνιστική Συνεργασία Σπάρτακου: Όργια νοθείας στο σωματείο της ΕΤΕ-ΔΕΗ



Όργιο νοθείας πραγματοποιείτε στις εκλογές του πανελλαδικού σωματείου Ένωση Τεχνικών (ΕΤΕ –ΔΕΗ) πανελλαδικά αλλά και στο λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας. Ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Δυτικής Μακεδονίας έχουν γίνει αθρόες εγγραφές από σωματεία εργαζομένων στην ΔΕΗ που έχουν κάνει ήδη εκλογές, αλλά κυρίως από το μεγαλύτερο σωματείο το Σπάρτακο όπου υπάρχουν εργαζόμενοι ακόμα και εκλεγμένοι σε άλλα όργανα σωματείου που ψηφίζουν στο σωματείο ΕΤΕ-ΔΕΗ.

Αυτό το όργιο παρατηρείται κάθε φόρα που γίνονται εκλογές στα σωματεία όπως πχ στο Σπάρτακου που από 2.000 εγγεγραμμένα μέλη το μητρώο στις εκλογές αλλάζει σε πάνω από 3.000 έτσι και τώρα στην ΕΤΕ το μητρώο από 4.500 εργαζομένους καταλήγει στις εκλογές ξεπερνώντας 6.000 κάνοντας μάλιστα και 400 (από το λεκανοπέδιο Δυτικής Μακεδονίας) νέες εγγραφές εργαζομένων που έχουν ψηφίσει ήδη σε άλλα σωματεία. Αυτό γίνεται σε συνεννόηση των παρατάξεων της ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΣΑΔ από σωματείο σε σωματείο. Ως Αγωνιστική Συνεργασία ζητήσαμε να γίνει καταγγελία από το ΔΣ του Σπάρτακου κάτι το οποίο δεν έχει γίνει.

Έτσι διαμορφώνονται πλαστοί συσχετισμοί στην ΓΕΝΟΠ η οποία παρά τις διακηρύξεις της αποδέχεται όλους τους νόθους αντιπροσώπους που εκλέγονται μέχρι σήμερα. Αυτοί οι συσχετισμοί διαμορφώνουν την πλειοψηφία του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που στηρίζουν την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις για να παίρνανε τα αντιλαϊκά μέτρα. Είναι αυτή η πλειοψηφία που αποδέχεται την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, αποδέχεται την πώληση μονάδων και ορυχείων της ΔΕΗ.

Είναι αυτή η πλειοψηφία που διαμορφώνει τους αρνητικούς συσχετισμούς στην ΓΣΕΕ, που τροφοδοτεί την συνδικαλιστική μαφία.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ Α.Ε που ανήκουν σε άλλα σωματεία να μην ψηφίσουν στην ΕΤΕ – ΔΕΗ, να μην γίνουν συνένοχοι στην νοθεία.

Καλούμε αυτούς που είναι γραμμένοι μόνο στην ΕΤΕ-ΔΕΗ να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τον ρόλο και την αποστολή των παρατάξεων ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΣΑΔ, να ψηφήσουν Αγωνιστική Συνεργασία ως μοναδική απάντηση στην νοθεία και τον εκφυλισμό του εργατικού κινήματος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.