Walkman The Band: Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα; Αυτό είναι το #2 στις τάσεις του youtube! Ακούστε το



Οι Walkman The Band είναι μια ομάδα πέντε νέων παιδιών που ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν την δική τους ξεχωριστή πρόταση στον κόσμο της μουσικής, που είναι βέβαιο πως θα σας κερδίσει από το πρώτο λεπτό.

Ο Άλεξ, η Αγάπη, ο Βασίλης, η Μαριλένα και ο Νίκος ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Οκτώβρη του 2014 με έδρα τον Πειραιά!

Από τότε έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 250 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ξεσηκώνοντας το κοινό.

Κάθε τους live μετατρέπεται αμέσως σε ξέφρενο πάρτυ και το κοινό παρασύρεται στους ρυθμούς τους, με αποτέλεσμα οι Walkman The Band να έχουν αναδειχτεί πλέον σε μία από τις κορυφαίες Party Bands.

Οι Walkman the band είναι μια διαφορετική πρόταση για live διασκέδαση σε μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, καθώς και σε φεστιβάλ, συνέδρια, εταιρικά events, prive εκδηλώσεις και φυσικά σε wedding parties που μένουν αξέχαστα!

Αφού κέρδισαν το κοινό και τις εντυπώσεις διασκευάζοντας παλιά τραγούδια, οι Walkman The Band αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πρώτο τους single που είναι βέβαιο πως θα σας κερδίσει από το πρώτο λεπτό που θα το ακούσετε.

Με πιασάρικο τίτλο και στίχο, το νέο τους τραγούδι “Τι έγινε Κωστάκη”, το εμπνεύστηκαν από τη γνωστή ατάκα της σειράς “Το σημάδι του έρωτα” και την πολυσυζητημένη ατάκα της Τζένης Μπότση.

Οι Walkman The Band έδεσαν την ατάκα “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;” με ένα διαφορετικό και έξυπνα δοσμένο στίχο, σε ένα τραγούδι που σε κάνει αμέσως να το σιγοτραγουδάς και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

“Η ιδέα ήταν αυθόρμητη και αυτός είναι ο ισχυρότερος λόγος που πιστεύουμε ότι το τραγούδι αυτό θα… ταξιδέψει από μόνο του ” μας δήλωσαν οι Walkman The Band.

Οι Walkman The Band έχουν έρθει για να μείνουν και μας καλούν σε ένα ατέλειωτο πάρτυ, γεμάτο μουσική, θετική ενέργεια, νιάτα και πολύ τραγούδι.

Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;

Mέσα σε δύο ημέρες το τραγούδι “Τι έγινε Κωστάκη” ξεπέρασε τα 100.000 views και εκτοξεύτηκε στο No2 στις τάσεις στο youtube!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.