Ανακοίνωση υποψηφιότητάς του Γιάννη Τσιομπάνου με το συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης»



Φίλες και Φίλοι,

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προβλέπονται ως οι πιο ενδιαφέρουσες της μεταπολίτευσης. Από την πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία της απλής αναλογικής ο μόνος που δεν πρέπει να βγει χαμένος είναι ο Δήμος Κοζάνης. Θα πρέπει να πάμε στην κάλπη με κριτήριο την ωριμότητα και το πως θα θέλαμε να είναι το επόμενο δημοτικό μας συμβούλιο• από ποιους δηλαδή δημοτικούς συμβούλους θα πρέπει να απαρτίζεται.

Στις εκλογές αυτές θα επανακαθοριστεί η μετάβαση και η πορεία ανάπτυξης της περιοχής μας και θα τεθούν ζητήματα που θα υπερβαίνουν απλούς στόχους. Επομένως απαιτείται γνώση της περιοχής και ικανότητες συνεργασίας με την περιφερειακή και την κεντρική εξουσία για να τις προωθήσει. Συν τοις άλλοις δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε την καθημερινότητα των πολιτών που είναι και ο πρωτεύων ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι επομένως σημαντικό το ποιους ανθρώπους θα επιλέξουμε• που θα εναποθέσουμε τις τύχες του τόπου μας.

Η εκλογή των δημοτικών συμβούλων με τον «Κλεισθένη» τελειώνει από την πρώτη Κυριακή. Μην αφήσεις την ψήφο σου να πάει χαμένη και βάλε τη δική σου φωνή στο Δήμο Κοζάνης. Βάλε τη δική σου δυνατότητα παρέμβασης σε ουσιώδη ζητήματα.

Φίλες και Φίλοι,

ζητώ την ψήφο σας με πλήρες συναίσθημα ευθύνης και με όρεξη για δουλειά. Θα με βρείτε υποψήφιο στο συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη «Μετάβαση για τον Δήμο Κοζάνης».

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.