Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Τσουκνίδα με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»

Μεγαλωμένος σε μία οικογένεια όπου με έμαθαν, πως οφείλουμε να κάνουμε πρώτα ένα βήμα εμείς και έπειτα όλοι οι άλλοι και ρωτώντας πάντα τον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω εγώ για τον τόπο μου και όχι ο τόπος μου για μένα,αποφάσισα να δεχτώ την πρόσκληση-πρόκληση που μου έγινε από τον Κύριο Κύργια Κωνσταντίνο.

Ήταν μια πρόκληση τιμής που με χαρά και ορμή ανέλαβα να την αντιμετωπίσω με ένα και μοναδικό κίνητρο. Την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα,που μεγαλώσαμε όλοι μας, γιατί με πολλούς από εσάς πήγαμε στα ίδια σχολεία, με άλλους παίξαμε στις ίδιες γειτονιές, με άλλους αποκτήσαμε κοινές επαγγελματικές εμπειρίες, με κάποιους έχουμε συγγενικούς δεσμούς, με άλλους σημαντικούς φιλικούς δεσμούς και με άλλους συνυπήρξαμε σε πολλές εκδηλώσεις εθελοντισμού που έλαβαν χώρα στην πόλη.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο συγκεκριμένο συνδυασμό, γιατί έχουμε ξεκάθαρες προτάσεις για τον Δήμο,φιλόδοξο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, συγκεκριμένους και καθαρούς στόχους, με σαφήνεια ιδεών, με ολοκληρωμένες αναπτυξιακές επιλογές με όπλο τις ιδέες, την πείρα, τη γνώση, το έργο, τη διαδρομή και την αποφασιστικότητα του Κώστα Κύργια.

Επιθυμώ ένα καλύτερο σήμερα και ένα ακόμα καλύτερο αύριο, γι αυτόν τον τόπο που όλοι ονειρευόμαστε, που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να προχωρήσει μπροστά. Είναι λυπηρό να βλέπεις να μεταναστεύουν στο εξωτερικό νέοι άνθρωποι, καθώς ζούνε σ’έναν τόπο που θεωρούν ότι δεν έχει τη δυναμική να τους κρατήσει.

Ως νέα γενιά οφείλουμε να το προσπαθήσουμε και να το πετύχουμε, με μία νέα Δημοτική αρχή που θα ενδιαφέρεται, θα συμμετέχει, θα προγραμματίζει και θα αγωνίζεται με πάθος για τα συμφέροντα όλου του Δήμου.

Θα είναι μία αναμέτρηση που καλούμαστε να την κερδίσουμε. Και με την δική σας στήριξη θα την κερδίσουμε.

Είναι υπόθεση όλων μας να συμπορευτούμε ενωμένοι πέρα και πάνω από τις κομματικές μας προτιμήσεις βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργική μας διάθεση, τα χωριά μας, την πόλη μας και πάνω από όλα την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΙΔΡΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.Ο.Λ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

13 σχόλια στο άρθρο “Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Τσουκνίδα με τον συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες»

  1. Καλή επιτυχία Γιάννη και καλό Αγώνα ! Είσαι αγωνιστής και εργατικός αξίζει η υποψηφιότητα σου και η εκλογή σου !

  2. Πάμε δυνατά η νίκη είναι σίγουροι ξέρουμε όλοι μας τι έχεις από πίσω σου… ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΝΝΗ!

  3. Με τον Τσουκ υποψήφιο ο Κύργιας είναι Δήμαρχος…
    Καλή δύναμη Γιάννη,σου αξίζουν τα καλύτερα!! Είμαστε μαζί σου!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.