Κοζάνη: Ένα νέο υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής δημιουργήθηκε στην περιοχή του Ξενία – Δείτε το βίντεο



Ένα νέο υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής στην περιοχή του Ξενία, δημιούργησε ο Δήμος Κοζάνης. Είναι το δεύτερο Υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής στην Κοζάνη μετά από αυτό στο Δημοτικό Κήπο και στόχος είναι να δημιουργηθούν και άλλα σε διαφορετικές περιοχές της πόλης.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης «επιλέξαμε το χώρο του Ξενία καθώς είναι ένας χώρος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, που προδιαθέτει για άσκηση ενώ εκατοντάδες είναι οι συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο για περπάτημα. Τα όργανα γυμναστικής διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά λειτουργίας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ως Δήμος προσπαθούμε συνολικά να αναμορφώσουμε την περιοχή, ήδη ανακατασκευάζονται τα παγκάκια κατά μήκος του δρόμου ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα καθαριστεί όλος ο χώρος. Έχουμε ήδη μελέτες για τη δημιουργία νέων πάρκων και σε άλλες περιοχές της Κοζάνης».

3 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Ένα νέο υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής δημιουργήθηκε στην περιοχή του Ξενία – Δείτε το βίντεο

  1. Τι ενοούν έχουν και άλλες μελέτες για αλα πάρκα αφού σε ένα δυο μήνες έχουν εκλογές .
    Αν ξαναβγούν πέντε χρόνια πέρασαν και πάντα στο τέλος κάτι κάνουν για να τους ξαναψηφίσουν .
    Μας πουλάνε σανό και εμείς τον τρώμε ….

  2. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχει ο Παλαμάς κάτω στην Θεσσαλία και έχει κσαε τριάντα όργανα στο πάρκο δίπλα στον περιφερειακο. Εδώ πέρα οκληρος δήμος Κοζάνης έβαλε 4 δίπλα όργανα και ντρέπεσαι να πεις τους .μπαμπάδες και τις μαμάδες να κατεβάσουν τα παιδάκια που παίζουν..προσωπικά δεν θέλω να το κάνω γιατί έστω και σαν παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν να αθλούνται, αλλά ρε υπεύθυνες αντιδήμαρχος βάλε μια σειρά όργανα εκεί πέρα .. Κοζάνη είσαι …

  3. Τι να τα κάνεις τα 30 όργανα γυμναστικής?? Λες και κάνουν ουρά οι πολίτες για να γυμναστούν? Γιατί πρέπει να βρίσκουμε κάτι αρνητικό εκεί που δεν υπάρχει? Μπράβο στην δημοτική αρχή, ο χώρος του ξενία χρειάζεται παρεμβάσεις και αυτή η αρχή θα δώσει την δυνατότητα και σε εμάς που κατοικούμε στην ευρύτερη περιοχή να γυμναζόμαστε χωρίς να χρειαστεί να τρέχουμε στο γήπεδο! Εύγε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.