Ζαχαροπλαστείο «Σόφη» στα Σέρβια Κοζάνης: 29 χρόνια γλυκιάς παράδοσης



Γλυκό του κουταλιού Καρυδάκι: Όλη η γεύση σε μία κουταλιά

Το Ζαχαροπλαστείο «Σόφη» στα Σέρβια Κοζάνης, είναι το πιο γλυκό πέρασμα που μπορεί να κάνει κανείς αν βρεθεί στην περιοχή.

Κάθε γλυκό από το Ζαχαραπλοστείο «Σόφη», κρύβει και μία γλυκιά ιστορία παράδοσης.

Από την πρώτη κουταλιά ζάχαρης που αναμείχθηκε με τα υπόλοιπα αγνά υλικά μέχρι και σήμερα, η ποιότητα παραμένει το βασικό συστατικό των συνταγών του καταστήματος.

Τα αγνά και ολόφρεσκα υλικά, η ποιότητα, το μεράκι και οι αυστηροί κανόνες υγιεινής, είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Απολαυστικά γλυκά, μοναδικές τούρτες για όλες τις περιστάσεις, παστάκια βαπτίσεων, κουλουράκια, βουτήματα, σιροπιαστά, παγωτά αλλά και μεγάλη ακόμα ποικιλία εκλεκτών προϊόντων θα βρείτε καθημερινά στο Ζαχαροπλαστείο «Σόφη».

Τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού είναι προϊόντα διατροφής που συνδέονται άμεσα με τη διατροφική κουλτούρα ενός τόπου. Τα αγνά προϊόντα και ο τρόπος παρασκευής τους που μεταφέρετε από γενιά σε γενιά είναι ένα μέρος και της δικής μας παράδοσης. Η παλιά παραδοσιακή συνταγή από τις γιαγιάδες μας και με όπλο την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, παρασκευάζουμε και συσκευάζουμε το περίφημο γλυκό κουταλιού καρυδάκι και σας προσφέρουμε μια γλυκιά κουταλιά παράδοσης.

 

Δημοσιεύτηκε από Καρυδάκι στις Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

 

Το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, είναι το πιο εκλεκτό στο είδος του και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του καταστήματος.

Δεμένο σιρόπι, μυρωδικά, λεμόνι και γεύση καρυδιού που σου δημιουργούν δυνατές αναμνήσεις.

Η γεύση και η όσφρηση είναι οι αισθήσεις με την πιο δυνατή μνήμη. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει μια δυνατή παραδοσιακή γεύση, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει μία γλυκιά εμπειρία από το Ζαχαροπλαστείο «Σόφη».

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”977″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ζαχαροπλαστείο Σόφη
117 Εθνομαρτύρων 28, Σέρβια Κοζάνης
Τηλέφωνο: 2464023923
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.