The Great Replacement: Ο Τρελός και ο Χαζός – Γράφει ο Παντελής Καπλάνογλου



Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε την επικαιρότητα και όλα αυτά που κρύβονται πίσω από κάποια τραγικά γεγονότα.

Ο σοφός λαός μας λέει πως “από χαζό και από τρελό θα ακούσεις την αλήθεια” οπότε σήμερα θα μιλήσουμε για το τυφλό χτύπημα που έγινε στην Νέα Ζηλανδία ενάντια σε δύο ισλαμικά τεμένη σκοτώνοντας αδιακρίτως 49 άτομα με το μοναδικό τους “έγκλημα” ότι ήταν μουσουλμάνοι. Κάποιοι θεώρησαν αποτροπιαστικό το γεγονός, άλλοι βαθειά μέσα σας μπορεί να σκεφτείτε “καλά να πάθουν, ήταν ισλαμιστές” , εάν είστε από αυτούς που σκέφτονται το δεύτερο θα πρέπει να καταλάβετε πως αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του συστήματος και αυτός είναι ο απώτερος σκοπός για την καταδυνάστευση των λαών.

Θα πρέπει καταλάβουμε όλοι μας πως το πρόβλημα δεν είναι οι μουσουλμάνοι ή οι παράνομοι μετανάστες , αυτοί είναι το εργαλείο και όπως κάθε εργαλείο χρησιμοποιείται , ταλαιπωρείται, καταστρέφεται και στο τέλος πετιέται , για τον χρήστη του “εργαλείου” δεν έχει καμία αξία , χρησιμοποιείται μόνο για την επίτευξη του σκοπό του στην προκειμένη περίπτωση είναι “Η Τέλεια αντικατάσταση – The great replacement” των λαών και όταν αναφέρομαι στους λαούς συμπεριλαμβάνω όλους τους λαούς της γης, αυτό ακριβώς ήταν το μανιφέστο αυτού του τρελού δολοφόνου , αλλά αυτό ακριβώς μας είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσα στην βουλή των Ελλήνων, πως θα λύσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος με την ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών, δεν χρειάζονται πολλά για να επιβεβαιωθεί η ρήση που ξεκίνησα το κείμενο μου “από χαζό και από τρελό θα ακούσεις την αλήθεια”.

Εάν κάποιος “κάνει κάποια βήματα πίσω” και προσπαθήσει να δει την συνολική εικόνα των προβλημάτων που βιώνουμε ως ανθρώπινο είδος θα μπορέσει να διαπιστώσει πως ο πόλεμος που υπάρχει δεν είναι ενάντια κάποιον λαών, αλλά είναι ενάντια όλων των λαών, δηλαδή είναι ένας πόλεμος που έχει σαν σκοπό την εξόντωση ενός μεγάλου μέρους του ανθρώπινου είδους. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν πολλές απόψεις και θα χρειαζόμασταν χιλιάδες σελίδες για να προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε όλες, θα σταθώ όμως στην μάχη που διεξάγεται αυτή την στιγμή.

Γνωρίζουμε όλοι μας πως ο πόλεμος δεν κερδίζεται αλλά ούτε χάνεται χωρίς μάχες, συνήθως πρέπει να ακολουθήσουν πολλές στρατηγικές μάχες για να επιτευχθεί ο σκοπός και να έρθει η “νίκη”.

Αυτή την στιγμή ο εχθρός της ανθρωπότητας διεξάγει την μάχη με την ονομασία “The great replacement” δηλ η τέλεια αντικατάσταση ή να πω καλύτερα η μίξη τελείως διαφορετικών λαών, με τελείως αντίθετα θρησκευτικά πιστεύω με έναν απώτερο σκοπό, την αλληλοεξόντωση.

Δεν είναι τυχαίο που για να το επιτύχει αυτό επέλεξε την θρησκεία του Ισλαμ, εάν παρατηρήσετε τις μάζες που μετακινούνται είναι κατά κανόνα από ισλαμικές χώρες όπως το Πακιστάν , το Αφγανιστάν, την Αφρική, την Μέση ανατολή κτλ οι λόγοι αρκετοί αλλά και ουσιώδεις.

Φαντάζομαι πως είναι κοινά αποδεκτό πως το βιοτικό και εκπαιδευτικό επίπεδο σε αυτές τις χώρες είναι χαμηλό, συνδυάζοντας το με την φανατική θρησκεία του ισλάμ γίνετε ένας επικίνδυνος συνδυασμός που μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα ώστε να χρησιμοποιηθεί για εγκληματικές πράξεις,πράξεις που δικαιολογεί η θρησκεία τους ενάντια στους “άπιστους” δεν χρειάζεται να πάμε αρκετά μακρυά , αρκεί να δούμε τι εγκλήματα έχει κάνει το ISIS τα τελευταία χρόνια.

Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών με την ειδικότητα του Καταστροφέα , δηλ αυτού του ανθρώπου που μέσα στην διμοιρία μάχης ήταν υπεύθυνος για την καταστροφή των στόχων με την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών, σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στο ΠΡΩΤΟ μάθημα που παίρναμε , στον ΠΡΩΤΟ κανόνα αυτής της ειδικότητας πως ποτέ δεν βάζεις στο ίδιο σημείο την εκρηκτική ύλη και τους πυροκροτητές παρά μόνο την στιγμή που θέλεις να καταστρέψεις τον στόχο σου, δυστυχώς αυτό ακριβώς κάνουν αυτοί με την μίξη των λαών, δημιουργούν ένα εκρητικό μείγμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένουν να ξεκινήσει η αλυσιδωτή αντίδραση και να επέλθει οι καταστροφή του στόχου, με γεγονότα σαν αυτό που έγινε στην Νέα Ζηλανδία.

Θέλω να κλείσω λέγοντας πως θα πρέπει να είναι ο σκοπός μας να μην επιτρέψουμε αυτή την τυφλή μίξη των λαών με το πρόσχημα ότι είναι “πρόσφυγες πολέμου” και είναι υποχρέωση μας να τους δεχθούμε , ΔΕΝ είναι πρόσφυγες πολέμου γιατί στις χώρες του 95% αυτών ΔΕΝ γίνεται πόλεμος που ακόμα και να γινόταν δεν είναι χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα.

Θα πρέπει να μην επιτρέψουμε να εργαλειοποιούνται όλοι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί και αυτοί είναι θύματα όπως όλοι εμείς και αυτός που το σχεδιάζει όλο αυτό έχει έναν κοινό σκοπό για όλους μας, τον ΘΑΝΑΤΟ.

Παντελής Καπλάνογλου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “The Great Replacement: Ο Τρελός και ο Χαζός – Γράφει ο Παντελής Καπλάνογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.