Βίντεο: Ο Θ. Κοσματόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού – Αιχμές για Περιφερειάρχη και τοπικούς βουλευτές



Την τοποθέτησή του στο KOZANILIFE.GR για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού έκανε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

Ο κ. Κοσματόπουλος χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ζήτημα ως μια πονεμένη ιστορία, δηλώνοντας πως η Δημοτική αρχή δεν ήταν αντίθετη σε αυτό, από την αρχή που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου. Ο ίδιος χαιρέτισε την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού και ευχήθηκε να δουλέψει σωστά, να πάει μπροστά και ο κόσμος να δει προκοπή.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού άφησε τις αιχμές του κατά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας αλλά και των βουλευτών, χαρακτηρίζοντας την εισήγησή τους για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού κατάπτυστη η οποία δυσφημεί τον ίδιο προσωπικά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν πρέπει να σιωπήσουμε σε ορισμένα πράγματα που βγάζουμε μάτια. Όλες οι διεργασίες έγιναν χωρίς να ερωτηθεί ο Δήμος αλλά και χωρίς να ενημερωθεί. Είμαστε στο πρόθυρα των εκλογών και δεν ξέρουμε ακόμα πως θα γίνουν οι εκλογές, με τι σύνθεση, αν ο Δήμος θα κατεβεί ενιαίος ή όχι. Εκτός αυτού, η εισήγηση που έγινε από τον Περιφερειάρχη και τους τοπικούς βουλευτές στο Υπουργείο και στις επιτροπές για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού, είναι όχι μόνο κατάπτυστη, αλλά εμπεριέχει αναλήθειες, δυσφημήσεις και ψέματα για τα οποία έχω μπει στη διαδικασία να υποβάλλω μηνύσεις. Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού αναλογικά με τις άλλες δομές του Δήμου έχει ρίξει το βάρος στο Βελβεντό κατά δεκαπλάσια αναλογία».

Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού:

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βίντεο: Ο Θ. Κοσματόπουλος για την ανεξαρτητοποίηση του Βελβεντού – Αιχμές για Περιφερειάρχη και τοπικούς βουλευτές

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.