Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην 8η Διεθνή Έκθεση «Constructions» στη Λευκωσία



Το Επιμελητήριο Κοζάνης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων έλαβε μέρος με επιχειρήσεις – μέλη του κλάδου των κατασκευών και της οικοδομής, για πρώτη φορά εφέτος, στην 8η Διεθνή Έκθεση “Constructions 2019”, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την “15η SAVE ENERGY” στη Λευκωσία της Κύπρου, από 1 ως 3 Μαρτίου 2019.

Όλοι οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τη διοργάνωση που επιμελήθηκε η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και η εταιρία Green Hemisfer, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Τα περίπτερα των επιχειρήσεων της ΠΕ Κοζάνης επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός επαγγελματιών, αλλά και το κοινό, που είχαν την ευκαιρία στις 3 ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης να ενημερωθούν, στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση Δόμησης, οικοδομής και κατασκευών της Κύπρου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα προϊόντα του κλάδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν και οι επίσημοι φορείς που ενδιαφέρθηκαν για τα προϊόντα της Κοζάνης, μεταξύ δε αυτών εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λευκωσίας και η εκπρόσωπος του Γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Λευκωσία, κα Γιούλη Μπογιατζοπούλου .

Σημαντική ήταν η παρουσία επιχειρήσεων γενικά από τον Ελλαδικό χώρο, πολλές από τις οποίες ήδη δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Κύπρο, η οποία προσφέρει μια αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τις μεγάλες προοπτικές που δημιουργούνται για περαιτέρω ανάπτυξη, αλλά και για επιχειρηματικές συμφωνίες για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις μας. Σημαντικό, επίσης, είναι ότι οι 10 συμμετέχοντες επιχειρηματίες, στο σύνολό τους σχεδόν, δήλωσαν αισιόδοξοι ως προς τα αποτελέσματα που αναμένουν από την Εκθεσιακή τους παρουσία στη Λευκωσία.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.