Συνδυασμός «Αλλάζουμε Πορεία» με επικεφαλής τον Γιώργο Κασαπίδη – Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

-Συνδυασμός: «Αλλάζουμε Πορεία»

-Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας: Γιώργος Κασαπίδης

-Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:

 

Π.Ε. Κοζάνης

Βαβλιάρας Γεώργιος

Βρέκα Μαλαματή

Γάτας Αντώνιος


Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Παναγιώτα

Φίλες και φίλοι,

Είμαι η Γιούλα Γκατζαβέλη -Τσαρίδου. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Κοζάνη. Είμαι παντρεμένη με τον γυναικολόγο – μαιευτήρα Λευτέρη Τσαρίδη και έχω δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στη ΔΟΥ Κοζάνης. Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Γιώργου Κασαπίδη και να είμαι υποψήφια για πρώτη φορά, στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε Κοζάνης με τον συνδυασμό “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”.

Εμπιστεύομαι τον Γιώργο Κασαπίδη γιατί είναι ο άνθρωπος που υπηρέτησε και υπηρετεί τα συμφέροντα αυτού του τόπου με θάρρος, ήθος και υπευθυνότητα. Δηλώνω έτοιμη να συμπορευτώ μαζί του για μια περιφέρεια πρότυπο σ’ όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας είναι υπόθεση όλων μας. Είναι κοινός μας στόχος και θα είμαι ευτυχής να συμπράξω κι εγώ ενεργά για την επίτευξη του.

Σας ευχαριστώ και σας απευθύνω την βαθύτατη εκτίμηση μου.

 www.gatzaveli-tsaridou.gr


Δαδαμόγια Αικατερίνη

Μια περιφερειακή αρχή προκειμένου να επιτελέσει επιτυχώς το ρόλο της οφείλει να λειτουργεί και με όρους επιχειρηματικότητας. Να διαθέτει όραμα ώστε να βλέπει μακριά , γνώση ώστε να εκτελεί στοχευμένες παρεμβάσεις , οργάνωση και σχεδιασμό ώστε να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα διαθέσιμα εργαλεία για να πετύχει τους στόχους της. Ο Γιώργος Κασαπίδης οραματίστηκε μια στρατηγική ολοκληρωμένης ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης βασισμένη στην αποδεδειγμένη εμπειρία του. Η πολυετής συνεργασία μας στο αντικείμενο αυτό και η διάθεσή μου να συνεισφέρω στον τόπο μου, αποτέλεσαν ισχυρά κίνητρα ώστε συμπορευθώ μαζί του.

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης δηλώνω ότι είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και ζητώ τη στήριξή σας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αλλάζουμε Πορεία” του Γιώργου Κασαπίδη της Π.Ε. Κοζάνης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Κόρη του Γιώργου Δαδαμόγια, ο οποίος είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας στο χώρο των οικοδομικών υλικών και της Θεοδώρας Γκέτζιου-Δαδαμόγια , η οποία είναι οδοντίατρος και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα ιατρεία του ΙΚΑ Κοζάνης.

Σπούδασα στην Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ. , συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο αντικείμενο “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής” και αργότερα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο αντικείμενο “Διασφάλιση Ποιότητας”. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενη με Ο.Τ.Α. και με ιδιωτικό ΙΕΚ . Παράλληλα ασχολούμαι με τη συμβουλευτική και την εκπόνηση μελετών ISO και HACCP για επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων καθώς και με την κατάρτιση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με ΚΕΚ

Eκλέγομαι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας απο το 2011. Τα τελευταία τέσσερα έτη κατέχω τη θεση του Γενικού Γραμματέα. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών Φυτών και Οπωροκηπευτικών Βοΐου κατά την περίοδο 2013-2017, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Εκπροσωπώ το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Δημητρίου Αντώνιος

Εμμανουήλ Μαρία

Ζαρκοδήμου Θωμαή

Θεοφυλακτίδης Ευστάθιος

Καραΐσκος Γιώργος

Καρανάκη Έλσα

Κιάνας Στέργιος

Κουλέτσος Αθανάσιος

Κωνσταντινίδου Μάρθα

Λυσσαρίδης Νικόλαος

Μακρυγιάννης Μενέλαος

Μαργαρίτης Γεώργιος

Ματσαρίδης Κωνσταντίνος

Μεταξάς Λύσσανδρος

Μητλιάγκα Παρασκευή

Μίμτσης Πέτρος

Μπήινα Ελένη

Ντιό Ευφροσύνη

Παπαοικονόμου Παντελής

Πουταχίδου Όλγα

Τερνενόπουλος Ιωάννης

Τζήκα Σοφία

Τοπαλίδης Ηλίας

Τούμπα Μαρία

Τσιομπάνου Αικατερίνη

Τσιούμαρης Γρηγόρης

Χονδροματίδης Βασίλειος 

Χρυσάκης Κωνσταντίνος

 

Π.Ε. Γρεβενών
Γιάτσιος Ιωάννης

Καφετζή Περιστέρα

Ντώνας Ιωάννης

Τεντόγλου Λεωνίδας

Τσακνάκη Μαρία

Φωλίνας Αθανάσιος

Χατζηζήσης Λάμπρος

Χατζηλιάδου – Μαχαιρά Μαρία

 

Π.Ε. Καστοριάς

Γουγούσης Αναστάσιος

Ευαγγέλου Χριστίνα

Ζιώγου Ισίδωρος

Ιωάννου Μαρία-Γεωργία

Καραταγλίδης Χαράλαμπος

Κοζατσάνη Δέσποινα

Κυριακίδου-Τσιάγγου Καλλιόπη

Μακρή Χριστίνα

Μάνος Θωμάς

Μπινιάκος Μιχάλης 

Σαββόπουλος Δημήτρης

Π.Ε. Φλώρινας

Αλεξανδρίδου-Αμοιρίδου Ελένη

Άμπας Βασίλειος

Βόσδου Σωτήριος

Δημητρόπουλος Νικόλαος

Θεοδώρου Ειρήνη

Κιοσές Ιωάννης

Μιχαηλίδης Νικόλαος

Παπαχρήστου Νικόλαος

Περχανίδου-Φίσκα Ελένη

Ρούφου Χριστίνα

Σαρρής Τρύφων

Για επικοινωνία με το KOZANILIFE.GR στο 6951257788 και kozanilife@gmail.com

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.