Οι 9 πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Θ. Καρυπίδη από την Π.Ε. Φλώρινας – Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης – Δείτε φωτογραφίες



Τους πρώτους 9 υποψηφίους του συνδυασμού “Ανατροπή Δημιουργία” για την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας παρουσίασε χθες στη Φλώρινα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Θεόδωρος Καρυπίδης.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Περιφερειακής Αρχής, από το 2014 μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας έργα που υλοποιούνται και έχουν δρομολογηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως το Ειδικό Εκπτωτικό Τιμολόγιο Ηλεκτρικού Ρεύματος για όλη τη Δ.Μ., το Φυσικό Αέριο, τη διάνοιξη Συνοριακού Σταθμού Λαιμού Πρεσπών, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με 20 ασθενοφόρα, το Πολυδύναμο Κέντρο Υπηρεσιών Πρόληψης και Θεραπείας εξαρτημένων Ατόμων, την ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, την ανάπτυξη κτιριακών εγκαταστάσεων της Πανεπιστημιούπολης Φλώρινας, την Ακαδημία Πυροσβεστών στην Πτολεμαϊδα, το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Πτολεμαϊδα και πολλά άλλα.

Επίσης αναφέρθηκε στα ενταγμένα έργα που συγχρηματοδοτούνται απο το Interreg, αλλά και σε έργα αξίας 374εκ. Ευρώ που υλοποιούνται και έχουν δρομολογηθεί στην Π.Ε. Φλώρινας 2014-2019, όπως η Συντέλεση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης οικισμού Αναργύρων Δ. Αμυνταίου , οι Αναδασμοί αγροκτημάτων 10 τοπικών κοινοτήτων Π.Ε. Φλώρινας συνολικής έκτασης 52000 στρ. Η ολοκλήρωση του Φράγματος Παρορίου και πολλά άλλα έργα συγχρηματοδοτούμενα απο το ΠΕΠ Δ. Μακεδονίας (ΕΣΠΑ).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας, ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, εκπρόσωποι των Δήμων Αμυνταίου και Φλώρινας, καθώς και πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι οι:

Αντωνιάδου Ελένη, νηπιαγωγός
Γέρου Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας
Θεοδωρίδης Αβραάμ, δημοτικός υπάλληλος, κοινωνιολόγος, πρώην αντιδήμαρχος Αμυνταίου
Κάγκας Μιχαήλ, οικονομολόγος, λογιστής – φοροτεχνικός, σύμβουλος επιχειρήσεων
Λιάσης Ιωάννης, φαρμακοποιός, πρώην δήμαρχος Αμυνταίου
Νεοκαζιώτη Μαρία, δημοτική υπάλληλος, πρόεδρος ΑΔΕΔΥ
Παπαδόπουλος Θεόδωρος, οικονομολόγος, υπάλληλος ΑΑΔΕ
Σπύρτου Άννα, Αν. Καθηγήτρια τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης
Ενώ αναμένεται και η οριστικοποίηση της υποψηφιότητας του Γιώργου Κωτακίδη, διευθυντή της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Φλώρινας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.