5 συλλήψεις διακινητών αλλοδαπών στη Φλώρινα – Κατασχέθηκαν αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά



Συνελήφθησαν χθες (13-03-2019) το βράδυ στο νομό Φλώρινας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, πέντε (5) διακινητές, εκ των οποίων τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 28, 41, 56 και 65 ετών, καθώς και ένας 40χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά προς το εσωτερικό, αλλά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα, συνολικά (5) αλλοδαπών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες βραδινές ώρες, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 28, 56 και 65 ετών, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος ημεδαπός, λειτουργούσαν ως προπομποί σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη, διότι μετέφερε (4) αλλοδαπούς, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες βραδινές ώρες, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 40χρονο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας έναν 37χρονο αλλοδαπό, μη νόμιμο μετανάστη. Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, ο 37χρονος αλλοδαπός κατείχε διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου από τη χώρα.

Κατασχέθηκαν συνολικά (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, (12) κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά των (2.530) ευρώ και (5.200) Λεκ Αλβανίας.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.