Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες» ο Λεωνίδας Τρίγκας



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη .

Είναι απόφοιτος Αμερικάνικης και Ευρωπαικής Σχολής Personal & Group Trainer με πιστοποίηση , καθώς επίσης και Σύμβουλος Υγείας .

Πρωταθλητής Ελλάδος σε 2 κατηγορίες , στο Natural Bodybuilding Men΄s Physique Classic Physique 2017 Mister Hellas INBA.

Εναλλακτικός Θεραπευτής και απόφοιτος σχολής Graphic Designer .

Mέλος του Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας και της Ακαδημίας Χαρισματικότητας Ελλάδος .

Μέλος της Global Gandhi Family του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών , για την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας και της Παγκόσμιας Ειρήνης .

Δεν του αρέσει που τα πράγματα , έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους και αυτό συνεχίζετε , παρότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι είναι λάθος.

Θέλει να αλλάξει το status quo της Ελλάδος ξεκινώντας από το Δήμο Κοζάνης , κάνοντας τον έναν πιο όμορφο και ανθρώπινο τόπο και να βοηθήσει τους ανθρώπους της να κατανοήσουν ποια είναι τα ανώτερα ιδανικά .

Αγαπάει την αλήθεια ,τη δικαιοσύνη ,τη συμπαράσταση στους αδύναμους ,την ευγένεια και την αγάπη .

Όλα αυτά τα αναγνώρισε στο πρόσωπο του Υποψήφιου Δημάρχου Κύργια Κωνσταντίνου και προσκαλεί κι εσάς να τον γνωρίσετε από κοντά ,αλλά και να ψηφίσετε το Συνδυασμό των Αδέσμευτων Πολιτών Κοζάνης για ένα καλύτερο αύριο !

Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια στο άρθρο “Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Κώστα Κύργια «Αδέσμευτοι Πολίτες» ο Λεωνίδας Τρίγκας

  1. Εξαιρετικο ατομο ο Λεων. Ευχομαι τα καλυτερα μπραβο! Μ αυτα που λες θελω πραγματι να γνωρισω τον υποψηφιο δημαρχο. Σε πιστευω 🙂

  2. Νέα παιδιά με αυτό σημενει προοπτική πολλά μπράβο στο παλικάρι και πολλά μπράβο στον υποψήφιο δήμαρχο(επικεφαλή του συνδυασμού) πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά για να φύγει αυτήν η παλιά σκουριασμένη βρώμια!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.