Συνεχίζονται οι σημαντικές δωρεές του κόσμου στα Νοσοκομεία της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» ευχαριστεί θερμά:

Την κα Σπανού-Παρχαρίδου Αναστασία, για τη δωρεά της που αφορά δύο (2) αεροστρώματα με μηχανισμό.

Τον ιατρό Πεϊμανίδη Κων/νο, για τη δωρεά ουρολογικού ενδοσκοπικού εξοπλισμού.

Τον κ. Καλομενίδη Γεώργιο, για τη δωρεά δεκαεπτά (17) πάγκων εργασίας.

Τους μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για τη δωρεά των τμημάτων Ε1, Στ1 και Στ2 που αφορά πενήντα πέντε (55) σεντόνια και τριάντα (30) μαξιλαροθήκες.

Την εταιρεία «GlaxoSmithKline A.E.B.E.» για τη δωρεά ενός αναπνευστήρα μη επεμβατικού αερισμού τύπου BiPAP ST και των εξαρτημάτων αυτού, για τις ανάγκες του πνευμονολογικού ιατρείου του Νοσοκομείου.

Τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρανών, για τη δωρεά που αφορά εκατό (100) μαξιλάρια, (100) προστατευτικά μαξιλαριών και (100) μαξιλαροθήκες.

Την κα Βαγιανού Ζαχαρούλα, για τη δωρεά της που αφορά είκοσι πέντε (25) κουβέρτες (φλις).

Την κα Ψυχογιού-Αμοιρίδου Αναστασία, για τη δωρεά της που αφορά είκοσι (20) σεντόνια και (20) μαξιλαροθήκες για τις ανάγκες της παθολογικής κλινικής.

Την μεταφορική εταιρεία «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥΧΙΑΣ Ι.Κ.Ε.» για τη δωρεάν μεταφορά των πάγκων εργασίας του κ. Καλομενίδη και των μαξιλαριών του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρανών.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σύλλογο Εικαστικών Κοζάνης, τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης και τον Μορφωτικό Όμιλο Βελβενδού που, σε συνεργασία, πρόσφεραν δικά τους έργα ζωγραφικής στην Μ/Γυναικολογική, την Παιδιατρική και άλλες κλινικές, αναβαθμίζοντας έτσι αισθητικά τους χώρους του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Καθημερινά οι συμπολίτες μας είναι πολύτιμος βοηθός στο έργο μας για αξιόπιστες και ποιοτικές παροχές υγείας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.