Αφοί Ζαρογιάννη Α.Ε.: Η δύναμη στις μεταφορές με ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια



Η εταιρία Αφοί Ζαρογιάννη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1988 από τους αδελφούς Ζαρογιάννη και σήμερα στελεχώνεται από τους ίδιους και από τα παιδιά τους, δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο των μεταφορών.

Μετρώντας 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας στο χώρο αυτό, κατέχει εμπειρία, αμεσότητα, συνέπεια και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις του επαγγέλματος ,του πελάτη και της αγοράς.

Έχοντας έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθώς και στην αντιμετώπιση κάθε είδους εμποδίων.

Με έδρα τα Σέρβια Κοζάνης και υποκατάστημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί τους πελάτες της με δύο αποθηκευτικούς χώρους, πραγματοποιώντας μεταφορές με ιδιόκτητα αυτοκίνητα Φ.Δ.Χ. καθώς επίσης και με φορτοταξί Δ.Χ.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την εταιρία Αφοί Ζαρογιάννη Α.Ε. για την οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας στη μεταφορά εμπορευμάτων παντός τύπου προς όλη την Ελλάδα ή για τη μετακόμισή σας.

Στόχος της εταιρίας είναι η ταχύτερη, ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι Υπηρεσίες της εταιρίας:

Διανομές

Καθημερινά δρομολόγια σε όλη τη Δυτική Μακεδονία
Συνεργασία με άλλα πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα
Εδικές express παραδόσεις εμπορευμάτων
Τήρηση των χρόνων παράδοσης
Επιστροφές εμπορευμάτων
Φόρτωση προϊόντων
Παλετοποίηση

Μεταφορές-Μετακομίσεις

Η εταιρία διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό παρέχει προηγμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μετακόμισης για κάθε σπίτι ή γραφείο και για κάθε είδους ανάγκη.

Αναλαμβάνει μετακομίσεις γραφείων, κτιρίων, καταστημάτων και σπιτιών σε όλη την Ελλάδα. Παρέχει το καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της και οι φορτοεκφορτώσεις γίνονται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με την καλύτερη ασφάλεια. Στόχος είναι η προστασία των μεταφερόμενων ειδών και η άμεση παράδοσή τους στο χώρο σας.

Ειδικές μεταφορές

Οι ΑΦΟΙ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. αναλαμβάνει ειδικές μεταφορές υπέρβαρα, υπερμεγέθη, ογκώδη εμπορεύματα παντός τύπου καθώς και ADR μεταφορές επικίνδυνων φορτίων. Στον ιδιόκτητο στόλο της εταιρίας συγκαταλέγονται ειδικά μεταφορικά οχήματα, όπως νταλίκες μεταβαλλόμενου μήκους για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων. Η εταιρία προσφέροντας με αξιοπιστία και ασφάλεια τις υπηρεσίες της διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Η αξιόπιστη, μακρόχρονη παρουσία στο χώρο των μεταφορών μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί μία από τις κυριότερες λειτουργίες της επιχείρησης και την επιτυγχάνει μέσω καθημερινής ανοικτής επικοινωνίας μαζί τους. Η εταιρία Αφοί Ζαρογιάννη Α.Ε. είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της καθημερινά.

Αφοί Ζαρογιάννη Α.Ε. Εθνικές Μεταφορές
3ο χλμ. Σερβίων – Λάρισας
Τηλ.: 2464022030
www.zarogiannisbrosa.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.