Με Locomondo και Balkan συναυλία ξεκινάει φέτος η Αποκριά στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά



Δυναμικά φαίνεται να ξεκινάει φέτος η Κοζανίτικη Αποκριά 2019, έπειτα από την προσθήκη εκδηλώσεων που θα γίνουν κατά τις πρώτες μέρες.

Σκοπός των διοργανωτών της Κοζανίτικης Αποκριάς είναι φέτος να ενδυναμωθεί το πρώτο 4ημερο της Αποκριάς.

Εκτός από το καθιερωμένο άναμμα των φανών και τις παράλληλες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Μαρτίου θα διοργανωθούν και δύο συναυλίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί μια Balkan συναυλία με τους χαρακτηριστικούς ήχους και μουσικές των Βαλκανίων να ξεσηκώνουν τον κόσμο, ενώ το Σάββατο 2 Μαρτίου το αγαπημένο συγκρότημα Locomondo πρόκειται να κλέψει την παράσταση!

Την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς κεντρική πλατεία θα γεμίσει με τους μικρούς φίλους της Κοζανίτικης Αποκριάς που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό της φετινής Αποκριάς στην Κοζάνη είναι η συμμετοχή αρκετών συλλόγων από πολλές περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Οι οιωνοί για τη φετινή Αποκριά της Κοζάνης φαίνεται να είναι καλοί και σε συνδυασμό με τις πολλές εκδηλώσεις των διοργανωτών αναμένεται πλήθος επισκεπτών.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Με Locomondo και Balkan συναυλία ξεκινάει φέτος η Αποκριά στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά

  1. Αντιγραφή είναι η κλοπή ιδεών από άλλες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις……η παρουσία αξιόλογων μεν συγκροτημάτων οπως Lokomondo σημαίνει σαφώς οτι οι Απόκριες σας σιγά σιγά χάνουν την δυναμική της παράδοσης και προφανώς για να προσεγγίσετε περισσότερο κόσμο καταφευγετε σε γνωστές συνταγές αντιγραφές!!!
    Οχι ότι μας χαλάει…ειδικά με Lokomondo που είναι οτι καλύτερο !!!!!

  2. Η παράδοση κύριοι είναι κάτι ζωντανό το οποίο με τ χρόνια δεν μένει στάσιμο αλλά εξελίσσετε κ αναπτύσετε..η παράδοση είναι στο φανο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πλατεία και τις εκδηλώσεις εκεί. Κ επίσης την έναρξη την επίσημη της αποκριάς κ πάλι θα πάει φανος για την κάνει με το εναρκτήριο πατροπαράδοτο τραγούδι..Ας μην μπερδευόμαστε λοιπόν κ δημιουργούμε εντυπώσεις μόνο κ μονο για να πούμε ότι μας ήρθε. Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.