Κώστας Κύργιας: Με ανανεωμένο συνδυασμό θα διεκδικήσουν τον Δήμο Κοζάνης οι «Αδέσμευτοι Πολίτες» – Στις 25 Φεβρουαρίου η επίσημη παρουσίαση των αρχών



Την εκ νέου διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης ανακοίνωσε από το KOZANILIFE.GR ο επικεφαλής των «Αδέσμευτων Πολιτών» κ. Κώστας Κύργιας, από τα νέα γραφεία του συνδυασμού στην πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη.

Ο κ. Κύργιας έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού χαρακτηρίζοντάς το πρόγραμμα δεκαετίας και όχι προεκλογικό, βατό, χρονολογικά τοποθετημένο ως προς τα έργα και κοστολογημένο. Το πρόγραμμα του συνδυασμού θα παρουσιαστεί μαζί με τις αρχές και θέσεις των «Αδέσμευτων Πολιτών» στην κεντρική εκδήλωση που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:00 στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης.

Ο κ. Κύργιας αναφέρθηκε και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, λέγοντας πως είναι έτοιμο βάσει αυτών που ορίζει ο νέος εκλογικός νόμος, δηλώνοντας: «Στηριζόμαστε σε ένα ψηφοδέλτιο με άξιους και καθαρούς συνεργάτες, που δεν συμμετείχαν ποτέ σε εκλογικές αναμετρήσεις, μακριά από κόμματα».

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με τις δηλώσεις του επικεφαλής των Αδέσμευτων Πολιτών κ. Κώστα Κύργια και φωτογραφίες από τα γραφεία του συνδυασμού:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”915″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Κώστας Κύργιας: Με ανανεωμένο συνδυασμό θα διεκδικήσουν τον Δήμο Κοζάνης οι «Αδέσμευτοι Πολίτες» – Στις 25 Φεβρουαρίου η επίσημη παρουσίαση των αρχών

  1. Οι φωτογραφίες που βλέπω, είναι έργα που πρόκειται να κάνετε; Εξηγείστε μας λίγο γιατί δεν καταλαβαίνουμε. Θα κάνετε ογκολογικό;;;

  2. Ποια είναι η άποψη σας για της καρέκλες που βάζει ο καθένας για να πιάνει πάρκινγκ και ποια η άποψη σας για το παρκάρισμα πάνω στης διαβάσεις πεζών έστω και ας φαίνονται αχνά.
    Ευχαριστώ καλή επιτυχία Λαυρέντης.

  3. τα εργα που ειναι στησ φωτογραφιεσ προκειται να τα υλοποιησετε αν ναι μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.