DesignIsThis: Πρωτότυπες ιδέες δώρων και ξεχωριστά δώρα γάμου



Ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες δώρων που θα διακοσμήσούν το σπίτι κάποιου αγαπημένου σας προσώπου; Η μήπως αναζητάτε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο γάμου που θα εντυπωσιάσει το ζευγάρι;

Σίγουρα θέλετε να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες λύσεις και να μείνετε μακριά από νούμερα, αριθμούς και μεγέθη. Τι καλύτερο από ένα δώρο που αγκαλιάζει την τεχνολογία ενώ παράλληλα διευκολύνει και βελτιώνει την καθημερινή ζωή του παραλήπτη;

Λίγη φαντασία αρκεί, λοιπόν, για να συνειδητοποιήσουμε ότι στην πραγματικότητα οι επιλογές είναι αμέτρητες … εφόσον βέβαια ψάξουμε στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω θα βρείτε ιδιαίτερα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και gadgets για τους φίλους και την οικογένεια σας!

Αρωματιστής Χώρου Υπερήχων

Αντικείμενα κομψά με ιδιαίτερο και εντυπωσιακό στυλ και απόλυτα εργονομικό σχεδιασμό· καλώς ήρθατε στο κόσμο της LEXON.

Ο αρωματιστής υπερήχων Miami Scent είναι μια κομψή συσκευή που εξαερώνει αιθέρια έλαια και τα διαχέει στην ατμόσφαιρα του χώρου αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την ξηρή ατμόσφαιρα. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται αιθέρια έλαια για θεραπευτικούς λόγους ή απλά για αυτούς που επιθυμούν να επιστρέφουν σε ένα σπίτι γεμάτο άρωμα.

Με απαλή στην αφή βάση που μοιάζει με φυσικό μάρμαρο, η συσκευή χαρακτηρίζεται από μοντέρνο και μίνιμαλ σχεδιασμό – ιδανική για τους λάτρεις του design.

Κορνίζα με Φωτισμό LED

Η παρακάτω φωτεινή κορνίζα της Umbra, είναι και αυτή με τη σειρά της ένα πρωτότυπο και χρηστικό δώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Προσθέστε έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό στον χώρο σας δημιουργώντας παράλληλα την αίσθηση ότι οι φωτογραφίες αιωρούνται ή προμηθευτείτε έναν μαρκαδόρο που γράφει επάνω σε γυαλί έτσι ώστε να κρατάτε φωτεινές σημειώσεις.

Με όποιο τρόπο και εάν αξιοποιηθεί η συγκεκριμένη κορνίζα σίγουρα θα αποτελέσει την καλύτερη συντροφιά στο γραφείο!

Ψηφιακό Ρολόι LED Ξυπνητήρι / Ηχείο / Ραδιόφωνο

Ρολόι – ξυπνητήρι – ηχείο και ραδιόφωνο.

Μια εντυπωσιακή μεταλλική γρίλια που κρύβει πίσω της μια διακριτική οθόνη LED, τα πλαϊνά στοιχεία που έχουν ειδική κατεργασία ώστε να μοιάζουν με φυσικό μάρμαρο και οι πολλαπλές λειτουργίες που υποστηρίζει κάνουν το συγκεκριμένο ψηφιακό ρολόι ένα κομψό και μοντέρνο δώρο με μοναδικό design.

Έξυπνο Φωτιστικό Διαβάσματος

Γνωρίστε το πιο τεχνολογικά προηγμένο φωτιστικό για ανάγνωση σε ηλεκτρονικά μέσα, όπως tablet, laptop και οθόνες υπολογιστών αλλά και για βιβλία από την διεθνώς αναγνωρισμένη BenQ.

Οικολογικό, ευέλικτο και ξεκούραστο, το συγκεκριμένο έξυπνο φωτιστικό ενσωματώνει μια σειρά από εντυπωσιακές τεχνολογίες. Ισχυρά LED πιστοποιημένα για 50.000 ώρες χρήσης, δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος του φωτός και αυτόματη ρύθμιση της ισχύος του, βραχίονες από αεροπορικό αλουμίνιο υπόσχονται έναν απόλυτα ομοιόμορφο φωτισμό με λιγότερες αντανακλάσεις και πιο ξεκούραστα μάτια.

Extra tip: Το παραπάνω αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον φίλο ή τον κολλητό σας που δεν ξεκολλάει από την οθόνη του υπολογιστή ή του tablet του. Εκτός από χρηστικό και high tech φωτιστικό αποτελεί ένα από τα πιο έξυπνα ανδρικά δώρα καθώς ενσωματώνει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν.

Μια ιδιαίτερα μεγάλη και ταυτόχρονα ευφάνταστη ποικιλία τιμών και σχεδιαστικών στυλ σας περιμένει να την ανακαλύψτε στο DesignIsThis, ένα online concept store που προσεγγίζει το «βιομηχανικό design» σε όλο του το φάσμα.

Αντικείμενα υψηλής αισθητικής έτοιμα να ομορφύνουν τη καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων και προϊόντα που έχουν διακριθεί για την υψηλή ποιότητα κατασκευής έχουν καταστήσει το DesignIsThis ιδανικό προορισμό για να  βρείτε το ιδανικό δώρο σπιτιού που θα ξεχωρίσει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.