Συγχαρητήριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας Κοζάνης για τη διάκριση μαθητών σε μαθητικούς διαγωνισμούς



Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους μαθητές της Α΄ Λυκείου, που διακρίθηκαν στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» (δεύτερη φάση), ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στην Κοζάνη.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
2 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ-ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
3 ΤΣΙΔΑΡΙΔΗΣ   ΙΑΚΩΒΟΣ 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Οι μαθητές, που πρώτευσαν, θα λάβουν μέρος στην επόμενη (τρίτη) φάση, στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ. Από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα επιλεγεί η Εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στην 36η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μάιος 2019), στην 23η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων (Ιούνιος 2019) και στην 60η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα (Μεγάλη Βρετανία, Ιούλιος 2019).

Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό «Καραθεοδωρή» 2019 που διοργανώνει το παράρτημά μας σε συνεργασία με το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας.

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
1 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
2 ΚΑΡΑΖΙΩΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ 1ο ΓΥΜΝ. ΣΕΡΒΙΩΝ
3 ΚΟΝΤΕΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 3ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
4 ΝΙΚΟΛΙΑ ΜΑΡΙΑ 4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
5 ΡΕΣΟΥΛΙ ΡΕΣΜΙΕ 1ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
6 ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ 4ο ΓΥΜΝ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
7 ΣΚΟΡΔΑ ΣΟΦΙΑ 8ο ΓΥΜΝ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. και τους καλούμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο.

Δίνουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν και τους ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Συγχαρητήρια και τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, γιατί στηρίζουν τα παιδιά τους στην επιλογή συμμετοχής σε δραστηριότητες αυτής της μορφής και είναι πάντα συμπαραστάτες και αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Ευχόμαστε, σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν τις προσπάθειές και να έχουν και άλλες ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

Ευχαριστούμε θερμά το παράρτημα Ημαθίας για την συνεργασία καθώς και όλους τους συναδέλφους που εθελοντικά βοηθούν το έργο των παραρτημάτων.

Το παράρτημά μας θα βραβεύσει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στους φετινούς διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. σε ειδική εκδήλωση για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Εκ Μέρους της Δ.Ε.

Η Πρόεδρος
Αντωνιάδου Μυροφόρα

Η Γραμματέας
Σταθοπούλου Νικολέτα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.