Στοίχημα: Βγάλτε «καινούρια» λεφτά



Κανονικά πρέπει να σταθείτε στα δέκα μέτρα για λιθοβολισμό μετά τα 0 στα 3 την περασμένη εβδομάδα. Μάλλον «καθίσατε» πάνω στα κέρδη του παρελθόντος. Αλλά να ξέρετε, τα λεφτά όσο γρήγορα έρχονται, τόσο γρήγορα φεύγουν! Γι αυτό τρέξτε να βγάλετε άλλα.

Prosv: Μας έφαγε η ριμάδα η τεχνολογία. Μεγάλο διπλό η Μονακό στο Μονπελιέ, ικανό από μόνο του να φέρει κέρδη, αλλά ας όψεται VAR και Goal Line Technology που σε μια φάση επενέβησαν και τα δύο για να γίνει το 2-2 στο 91’.

ΑΓΓΛΙΑ

 

Journalist: Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει στο πρόγραμμα, αλλά αν έχετε κάτι στο Κύπελλο, πείτε το!

Prosv: Φυσικά και έχουμε. Τη μεγάλη Ντέρμπι. Ουδείς ασχολείται στην Μπράιτον με το Κύπελλο, εδώ και τόσους γύρους προσπαθεί να αποκλειστεί! Στον πάγκο της Ντέρμπι κάθεται ο Λάμπαρντ, που παλεύει να αποκτήσει και προπονητική λάμψη!

ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Journalist: Κατηφορίζουμε προς Μεσόγειο. Ελπίζω να καταφέρετε να ψαρέψετε τίποτα καλό αυτή την εβδομάδα.

Germanos: Στην Ισπανία θεωρώ πως η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αναγκάσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να αφήσει το αγαπημένο της under2,5 και να υποχρεωθεί σε over2,5, που πληρώνει 2,10.

Prosv: Μετά την ήττα από τη Ρεάλ, νομίζω θα το πάρει το ματς ο Σιμεόνε(ς). Και για να… πλησιάσω προς το over σου, στο 1.90 το over 1,5 της Ατλέτικο. Μας καλύπτει και στο 0-2.

Journalist: Ivic μήπως είναι καλή ώρα να ξυπνήσεις και εσύ;

Ivic: Για…μπάστα ρε φίλε, που λένε και στο χωριό μου.

Journalist: Σάσα;

Ivic: Είσαι (μην παρεξηγηθείς/διάβασε παρακάτω) εντελώς άσχετος με την Ισπανία και ανοίγεις το πρόγραμμα.

Journalist: Είσαι!

Ivic:  Εντελώς τυχαία πέφτεις πάνω στο Μπέτις-Αλαβές (1.72-3.50-5.25). Ως μυρωδιάς (όπως εγώ) ανοίγεις τη βαθμολογία και περιμένεις (με βάση τις προσφερόμενες αποδόσεις) να δεις την Μπέτις π.χ στην 7η θέση (μάγος είσαι;) και την Αλαβές στην… 17η. Αμ, δε. Σε γέλασαν τα ματάκια σου πουλάκι μου, ε; Η Αλαβές είναι στην 6η θέση! Όχι, τις σωστές (βαθμολογίες) βλέπεις, μην τρελαίνεσαι. Και.. επανέρχομαι, έστω ότι είσαι και λίγο σχετικός (Prosvoro για σένα λέω) και έχεις την φαεινή ιδέα να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα της Μπέτις. Έχουμε και λέμε: 07/02 παιχνίδι Κυπέλλου με Βαλένθια (2-2), 10/02 εκτός έδρας αποστολή στη Λεγκανιές (ήττα με 3-0). Χθες (14/02), παιχνίδι στη Γαλλία (3-3). Κυριακή με Αλαβές. Την επόμενη Πέμπτη πάλι Γιουρόπα, την Κυριακή ταξίδι στο Βαγιαδολίδ και τέλος του μήνα, παιχνίδι Κυπέλλου με Βαλένθια, με δώρο.. ένα εισιτήριο για τον τελικό. Πόσο μυαλό και δύναμη να μείνει για την Αλαβές βρε παιδιά;

Prosv: Σαν καλά να τα λέει το παιδί!

ΙΤΑΛΙΑ

 

Ivic: Θα σκεφτόμουν και την Πάρμα, αν δεν μας είχε «κουβαδιάσει» την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα, θα κάνω την καρδιά μου… πέτρα και θα εμπιστευτώ την Έμπολι. Γνωρίζοντας πως στα 2/3 επόμενα παιχνίδια ακολουθούν Ρόμα και Μίλαν (εκτός έδρας), ο αγώνας με τη Σασουόλο έχει μπει στο κάδρο των «must win». Κερδίζεις κυρία μου; Αυξάνεις τις πιθανότητες σωτηρίας. Χάνεις; Του χρόνου θα παίζεις με Σαλερνιτάνες, Βενέτσιες και Κρεμονέζες.

Germanos: Δεν ξέρω αν αυτή η Πάρμα έχει πάει ήδη σε διακοπές, φαίνεται να χτυπάει παιχνίδια που η ίδια επιθυμεί, σε όλα τα άλλα είναι τουρίστρια. Υπό νορμάλ συνθήκες το 4,00 στο Κάλιαρι είναι μεγάλο. Μεγάλο και το 3,70 της Τζένοα εντός έδρας με τη Λάτσιο, μια Λάτσιο που βρίσκεται μέσω δύο παιχνιδιών Europa League. Με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να κοντράρουμε και Ίντερ, που φαίνεται να έχει μερικά θεματάκια να λύσει, αφού το θέμα Ικάρντι είναι μεγάλο για την ομάδα του Μιλάνου.

Prosv: Να πω και εγώ ένα overακι. Εχοντας δει τα τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα, νομίζω αρκετά πληρώνει το over της κόντρα στη Μίλαν. Δίνει τέτοιο τέμπο η γηπεδούχος, που ως όνομα και μόνο η Μίλαν οφείλει να ακολουθήσει.

ΕΛΛΑΔΑ

 

Journalist: Εχουμε και ντέρμπι στη Σουπερ Λιγκ, παιδιά!

Ivic: Έχω αρκετούς λόγους για να «κυνηγήσω» την έκπληξη εκεί. Αρχικά, με Χιμένεθ η ΑΕΚ μετρά 2/2 και νοιώθει πιο ασφαλής. Έπειτα, τους τελευταίους μήνες είναι αήττητη στο Καραϊσκάκης, μετρώντας 2-1-0 στις 3 τελευταίες επισκέψεις της (2 Κυπέλλου/1 πρωτάθλημα). Τέλος, πετυχαίνει τον ΟΣΦΠ μετά από 2 σερί.. σφαλιάρες (3-1 ΠΑΟΚ/2-2 Ντινάμο με ισοφάριση στο 89′) και με πολλά αμυντικά προβλήματα (8 τέρματα στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις). Στο 5.00 ή το 3.5 του DNB δε θέλει και πολλή σκέψη. Τι λέτε;

Prosv:Πάω λίγο στα πιο κάτω εγώ, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στα must win για τον Λεβαδειακό. Οφείλει να επιτεθεί και να σκοράρει. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φάει δύο γκολ στην έδρα του ενώ κέρδισε 2-0! Πάω στο over.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Journalist: Ελα Γερμανέ, φύγαμε από Ελλάδα, ώρα να επιστρέψεις.

Germanos: Εδώ είμαστε και πάλι! Να ξέρετε σήμερα θα σας ακούσω προσεκτικά και ο λόγος είναι ότι το Σ/Κ στη Γερμανία είναι «σαχάρα». Πέραν του ότι χτυπάμε 15άρια με ηλιοφάνεια, κάτι που είναι αφύσικο για την εποχή, το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σ/Κ είναι «έρημος», δεν βρήκα τίποτα. Μπορούμε να συζητήσουμε για εμπνεύσεις αλλά μέχρι εκεί. Για παράδειγμα στο Χέρτα – Βέρντερ έχω σημαδέψει το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00, μιας και οι δύο ομάδες είναι σε εξαιρετική επιθετική φόρμα. Επίσης, το σκορ 2-2 στο 15,00 μου κλείνει το μάτι. Σε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού βλέπω να καταλήγει και το Σάλκε – Φράιμπουργκ, πολλά γκολ και γκολ/γκολ από ημίχρονο στο 4,50. Κατά τα άλλα, φυσιολογικό σημείο δεν έχω να προτείνω.

Prosv: Και γιατί δεν δίνουμε ευκαιρία στην Γκλάντμπαχ, που βρίσκει μια Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο μέσο των παιχνιδιών με τη Σαχατάρ; Μια χαρά πληρώνει το διπλό.

ΓΑΛΛΙΑ

 

Ivic: Μέτριο έως κακό θα χαρακτήριζα το πρόγραμμα των Γάλλων αυτήν την εβδομάδα.

Prosv: Κι εγώ

Germanos: Κι εγώ

Journalist: Λουφαδόροι… Ivic, εσύ τι ξεκίνησες. Δεν τη γλιτώνεις, δώσε σημείο.

Ivic:  Λίγο (έως.. αρκετά) Ρεμς γλυκοκοιτάζω, που εντός έδρας είναι καλή (5-5-2), «τρέχει» αήττητο σερί 8 αναμετρήσεων και πετυχαίνει μία Ρεν στο ενδιάμεσο των αγώνων του Γιουρόπα με την Μπέτις.

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 534.57 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: – μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 534.57

Πρόταση τριημέρου:

16/2  14:30 Μπράιτον – Ντέρμπι 2 (4.75) επί 4.25 μονάδες

16/2  17:15 Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης over 1,5 Ατλετικο (1.96) επί 10,50 μονάδες

17/2  21:45 Μπέτις – Αλαβές 2 (5.25) επί 3,82 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 516 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.