Μεγάλη προσφορά σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια: 1+1 με 19,90 ευρώ στα Olympic Stores – Δείτε τι παίζει αναλυτικά



Θέλεις 1; Στα Olympic Stores παίρνεις 2 με 19,90!

Τί κι ‘αν διανύουμε ακόμα τους μήνες του χειμώνα; O νους μας τρέχει στις καλοκαιρινές διακοπές που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία! Ειδικότερα, οι γυναίκες έχουν έναν παραπάνω λόγο να προσμένουν αυτή την εποχή… κι ‘αυτός δεν είναι άλλος από την καλοκαιρινή κολεξιόν στα παπούτσια! Νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μη λατρεύει τα γυναικεία καλοκαιρινά παπούτσια – τα πέδιλα, τις πλατφόρμες και τις παντόφλες!

Γι’ αυτό, αν θέλετε το καλοκαίρι να σας βρει έτοιμες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα των Olympic Stores. Για όσες από εσάς δεν το γνωρίζετε, τα Olympic Stores διαθέτουν τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια που υπακούν στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Κι ‘επειδή είναι γνωστό πως ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό για μια γυναίκα, τα Olympic Stores προνόησαν για εσάς και τρέχουν την εκπληκτική προσφορά 1+1 – με την αγορά κάθε προϊόντος, πληρώνετε μόνο 19,90€ και παίρνετε ακόμα ένα εντελώς δωρεάν, επιλέγοντας εσείς ποιο θα είναι αυτό!

Φέτος η μόδα έσπασε κάθε στερεότυπο… το αγαπημένο παπούτσι του καλοκαιριού και της άνοιξης έκανε την εμφάνισή του τους χειμερινούς μήνες, φέρνοντας τα πάνω κάτω! Τα καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλα βρίσκονται πλέον στη γυναικεία γκαρνταρόμπα όλες τις εποχές του χρόνου. Για όσες δεν προτιμούν τα καλτσόν αυτή η νέα τάση ήταν σωτήρια… και όπως αποδείχθηκε, ο γυναικείος πληθυσμός είναι πιο τολμηρός απ’ όσο νομίζαμε! Για όσες όμως δεν τα υποστήριξαν αυτό το χειμώνα, δε χρειάζεται να περιμένουν τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνουν τις αγορές τους. Τα Olympic Stores είναι κοντά σας σε κάθε εποχή, με παπούτσια σε απίστευτα σχέδια και χρώματα και σε μοναδικές τιμές!

Η τεράστια γκάμα από τα πέδιλα που διαθέτει θα σας καταπλήξει. Καθημερινά με χαμηλό τακούνι για άνετες βόλτες στην πόλη αλλά και ψηλοτάκουνα για πιο formal περιστάσεις, όπως τις βραδινές σας εξόδους ή μία εκδήλωση, θα σας συνοδεύσουν όλες τις ώρες της ημέρας. Η πλούσια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια θα δώσει μια ευχάριστη πινελιά στο ντύσιμό σας, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σας σε κάθε σας έξοδο!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”913″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Για εσάς που λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι και έχετε ανάγκη από ένα άνετο παπούτσι που θα σας συνοδεύει από την πρωινή σας δουλειά έως και τη βραδινή σας βόλτα, τα Olympic Stores σας προτείνουν τις εντυπωσιακές τους πλατφόρμες. Ένα απολύτως πρακτικό παπούτσι το οποίο χαρίζει επιπλέον ύψος χωρίς να κουράζει το πόδι, διατηρώντας ωστόσο το στυλ σας. Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, καθώς συνδυάζεται εύκολα με οποιοδήποτε ντύσιμο, προσδίδοντας ιδιαιτερότητα στο καλοκαιρινό σας look!

Ακόμα πιο άνετο παπούτσι όμως, είναι οι καλοκαιρινές παντόφλες που αποτελούν βασικό αξεσουάρ του καλοκαιριού. Στα Olympic Stores μπορείτε να βρείτε παντόφλες διαφόρων ειδών, όπως ψηλές και χαμηλές flatforms, sliders & mules σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο που μπορείτε να φανταστείτε! Φορεμένες είτε με φούστα ή φόρεμα, είτε με τζιν ή σορτσάκι, θα πλαισιώσουν όχι μόνο τις καθημερινές σας εμφανίσεις αλλά και τις βραδινές. Κι ‘επειδή καμία γυναίκα δε θέλει να χάνει το στυλ και την κομψότητά της όπου κι’ αν βρίσκεται, οι συγκεκριμένες παντόφλες μπορούν να σας συνοδεύσουν ακόμα και στην παραλία! Μη διστάσετε λοιπόν να τις φορέσετε με το αγαπημένο σας μαγιό!

Εξερευνήστε τώρα τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών των Olympic Stores και αποκτήστε αυτά που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν, απλά με ένα κλικ. Επιλέξτε το ζευγάρι της επιθυμίας σας και κάντε το δικό σας χωρίς κανένα κόστος μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα και με δωρεάν αλλαγή!

Και για να μην αφήσετε παραπονεμένους τους άνδρες της ζωής σας, σας ενημερώνουμε πως τα Olympic Stores διαθέτουν εκτός από γυναικεία, ανδρικά αλλά και παιδικά παπούτσια! Παραγγείλετε online εύκολα και γρήγορα τα παπούτσια που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Επισκεφτείτε το e-shop των Olympic Stores και επωφεληθείτε των προσφορών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.