Το παρασκήνιο της υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά: Τι φοβήθηκαν και δεν τον έβαλαν στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.



Η έντονη φημολογία που κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα για την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, τελικά έλαβε ένα τέλος, όχι και τόσο δίκαιο για τον ίδιο.

Η διακριτική στάση του, που έδειχνε να φλερτάρει με την ιδέα αυτή, αλλά δεν προέβαλλε ποτέ μέσω της πρωινής του εκπομπής στον ΣΚΑΙ, τον καθιστά αξιοπρεπή απέναντι στη θέση που διατηρεί τόσα χρόνια επάξια στο κόσμο. Οι έντονες φημολογίες γύρω από το ζήτημα θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να έχει συναντηθεί με τον Γιώργο Αυτιά και να του αντιπροτείνει να κατέβει υποψήφιος για τον Πειραιά και όχι για την θέση του Ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με τς πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο Γιώργος Αυτιάς αρνήθηκε την πρόταση του κ. Μεϊμαράκη για την υποψηφιότητά του στον Πειραιά.

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στη Ν.Δ., είναι σαφές ότι θα του έδινε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στις ευρωεκλογές, με εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για πολύ περισσότερες από 300.000 ψήφους, γεγονός που ήταν ριψοκίνδυνο για τη θέση του κ. Μεϊμαράκη και τις εκτιμήσεις έναντι των δικών του ψήφων. Άλλωστε αυτή η επιτυχία θα έθετε τον γνωστό Δημοσιογράφο ως «επικεφαλής» ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωβουλή κάτι που δεν ήθελαν τα παλιά στελέχη.

Η Ν.Δ., ενδεχομένως να “έχασε” μία πολύ καλή και δυνατή ευκαιρία να έχει έναν άνθρωπο στην Ευρωβουλή, βγαλμένο από τον κόσμο και όχι από τζάκι, όπως έχει έντονα συζητηθεί στους πολιτικούς κύκλους.

Ο ίδιος θα μπορούσε να τρέξει πολλά θέματα της χώρας στην Ευρωβούλη και να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Από τη θέση του Βουλευτή δεν θα ήταν λίγες οι φορές που θα έπρεπε να έρθει σε σύγκρουση με την κεντρική κυβέρνηση, γιατί ως γνωστόν διαφωνεί σε πολλά με αυτά που κατεξοχήν εφαρμόζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Ο Γιώργος Αυτιάς, άριστος οικονομολόγος, έχει επίγνωση των λεγομένων του και μπορεί να το υποστηρίξει με επιχειρήματα, ενώ είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορούσε να υποκύψει σε οποιαδήποτε κομματική πειθαρχεία.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Το παρασκήνιο της υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά: Τι φοβήθηκαν και δεν τον έβαλαν στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

  1. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο Κ ΑΥΤΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ…ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΎΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΣΤΑ…ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.