Αναβλήθηκε η δίκη της παράνομης αφισοκόλλησης με φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη – Πρόστιμο στον Αστυνομικό που συμμετείχε στη σύλληψη για λυπομαρτυρία



Αναβολή πήρε η δίκη για τους δύο αφισοκολλητές, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κοζάνη για παράνομη αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, στους δύο συλληφθέντες έχει απαγγελθεί η κατηγορία για παράβαση του άρθρου 11 του ΚΟΚ για παράνομη αφισοκόλληση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 αναβλήθηκε λόγω της απουσίας του ενός αστυνομικού που συμμετείχε στην σύλληψη των δυο αφισοκολλητών.

Ο αστυνομικός έστειλε υπηρεσιακό σημείωμα στο δικαστήριο για την απουσία του, επικαλούμενος ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ενώ το δικαστήριο του επέβαλλε πρόστιμο για λυπομαρτυρία.

Η δίκη προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 19 Ιουνίου 2019.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αναβλήθηκε η δίκη της παράνομης αφισοκόλλησης με φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη – Πρόστιμο στον Αστυνομικό που συμμετείχε στη σύλληψη για λυπομαρτυρία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.