Κοπές πίτας από Συλλόγους και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά




Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνουν για την κοπή της βασιλόπιτας στις 16 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 στο The Mind Bar (Ειρήνης 1, πεζόδρομος στην πόλη της Κοζάνης).


Ο Ιππικος πολιτιστικός σύλλογος Γαλατινης « Ο Ηνίοχος»σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατινη και ώρα 19:00.

Με εκτίμηση

Δ.Σ


Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00, ο Σ.Μ.Κ Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο δεξιώσεων Event Plaza.

Την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Γιάννης Γρίβας στο κλαρίνο, ο Δημητρης Καρακωστας στο τραγουδι και η ορχήστρα τους.

Καλή αντάμωση. Να είστε όλοι εκεί.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαΐας, σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 10 Φλεβάρη του 2019, ώρα 5:30 μ.μ. στην slendor

Σας περιμένουμε για ένα χαλαρό απόγευμα επικοινωνίας και συζήτησης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Κοζάνης και περιχώρων, καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας και τον ετήσιο χορό, που θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00 μ.μ. στην ταβέρνα «Κώστας» στα Κοίλα Κοζάνης.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2461035527 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και τις ώρες 10:30 έως 12:30 (που είναι πάντα ανοικτά τα γραφεία) και στα τηλέφωνα 6938631591 και 6978222839.

Ευχόμαστε: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                                         Η Γεν. Γραμματέας
Παπαθανασίου Βασίλειος               Δάλλα-Χαδιώ Βάια




Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κόζιανη

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.